Αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης

Όρκους αιώνιας πίστης αντάλλαξαν το περασμένο Σάββατο, στον Ι. Ν. Αγ. Παρασκευής Κυψέλης η συνάδελφος δημοσιογράφος του ΙΟΝΙΑΝ Δήμητρα Δεμέτη με τον εκλεκτό της καρδιάς της τουριστικό επιχειρηματία Γιώργο Ξένο.
Τηρώντας τις παραδόσεις, ο γαμπρός έφτασε πρώτος στην εκκλησία ενώ η απαστράπτουσα νύφη φορώντας ένα υπέροχο νυφικό, έφτασε με την επιβαλλόμενη… καθυστέρηση.
Κατά την έξοδο του ζευγαριού από την εκκλησία οι παρευρισκόμενοι τους “έλουσαν” με ρύζι, ενώ οι κουμπάροι τους, φρόντισαν να τηρήσουν όλα όσα απαιτούν οι περιστάσεις. Η γαμήλια δεξίωση δόθηκε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ξενοδοχείου Caravel στο Τσιλιβί.
Κοντά τους οι γονείς τους Πόπη και Χρήστος (Κάπτεν) Ξένος και Αθηνά και Διονύσης Δεμέτης. Ανάμεσα στους καλεσμένους πολλοί φίλοι και συγγενείς, συνάδελφοι των νεόνυμφων από το ΙΟΝΙΑΝ και την ΗΜΕΡΑ, τον τουριστικό και επιχειρηματικό κλάδο και την αυτοδιοίκηση.
Στους νεόνυμφους και στις οικογένειές τους, ευχόμαστε κάθε ευτυχία, αγάπη και υγεία να συνοδεύουν το υπόλοιπο της κοινής τους ζωής!