ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ | Καθημερινά αλλάζει όψη

Ακόμα πιο όμορφη είναι η εικόνα του Δημοτικού Σταδίου όσο περνούν οι μέρες, αφού τελειοποιείται σε όλους τους τομείς. Εκτός από τον αγωνιστικό χώρο που κάθε ομάδα που έρχεται μιλάει με τα καλύτερα λόγια, αλλά και για το ταρτάν που είναι εντυπωσιακό, έχει γίνει σωστή δουλειά και στα γύρω γύρω κενά σημεία που και αυτά πρασινίζουν.
Με πρωτοβουλία του Δήμου Ζακύνθου, δόθηκε μια όμορφη πινελιά στις εγκαταστάσεις, αφού κάποιοι χώροι είχαν μείνει ανεκμετάλλευτοι και γεμάτη χώμα. Έτσι αποφάσισε να τους αλλάξει όψη, βάζοντας φυσικό χορτάρι, ώστε η εικόνα που συναντά όποιος έρχεται στο γήπεδο να είναι ξεχωριστή και φιλική και προς το περιβάλλον.
Ήδη τα περισσότερα σημεία έχουν γεμίσει από χορτάρι, αφού ποτίζονται διαρκώς από τους υπεύθυνους του γηπέδου. Σε μικρό χρονικό διάστημα όλα θα είναι έτοιμα για το Δημοτικό Στάδιο που πια είναι ένας χώρος ιδιαίτερα φιλόξενος για τους αθλητές αλλά και απλούς πολίτες και αυτό φαίνεται καθημερινά με την μεγάλη προσέλευση τους.

Γεμάτο από κόσμο το Στάδιο

Όλα και περισσότεροι μικροί και μεγάλοι προτιμούν να πηγαίνουν στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου για να τρέξιμο στο υπερσύγχρονο ταρτάν, ενώ οι αθλητές στις τάξεις της ΑΓΕΖ έχουν αυξηθεί σημαντικά και κυρίως στις πιο μικρές ηλικίες. Αυτό που κάνει τους πάντες να είναι με ευχάριστη διάθεση είναι τα χαμόγελα από τα παιδιά, που όχι μόνο τρέχουν και αθλούνται, αλλά διασκεδάζουν και παιρνούν ξέγνοιαστες ώρες.
Για τους ανθρώπους του στίβου της Αθλητικής Γυμναστικής Ένωσης αυτό είναι που έχει σημασία και γίνεται σοβαρή δουλειά από όλους, ώστε τα πάντα να είναι στην εντέλεια.