ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BODYBUILDING | Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ο Αντώνης Κεφαλληνός


Εξαιρετική παρουσία είχε το νησί μας στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα Natural Bodybuilding που διεξήχθη στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ,με τον Αντώνη Κεφαλληνό να κατακτά την δεύτερη θέση στην κατηγορία Physique, ενώ και στο Ελληνικό Πρωτάθλημα που πραγματοποίηθηκε παράλληλα, ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.
Βέβαια το Ζακυνθινό χρώμα δεν ήταν μόνο αγωνιστικό αφού και οι δυο διοργανωτές ήταν από το νησί μας. Συγκεκριμένα πρόεδρος της INBA Greece (Ελληνική Ομοσπονδία Natural Bodybuilding) είναι ο Πολύβιος Δεληγιάννης, ενώ αντιπρόεδρος είναι ο Τάκης Προβατίδης.
Ο Τάκης Προβατίδης μιλώντας για την διοργάνωση και το πως πήγε σχολίασε: «Η διοργάνωση πήγε πολύ καλά. Ήταν γύρω στα 500 άτομα να δουν τους αγώνες. Το χρονοδιάγραμμα τηρήθηκε 100%. Θα γίνονται δυο αγώνες κάθε φορά. Δεχθήκαμε τα συγχαρητήρια του κόσμου και των αθλητών και είναι εφόδιο για μας για το μέλλον. Και είναι σημαντικό να συμμετέχουν Ζακυνθινά παιδιά στην διοργάνωση».
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αντώνης Κεφαλληνός εκτός από αθλητής Natural Bodybuilding είναι και ποδοσφαιριστής στον Εθνικό Σκουλικάδου και αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας, εντυπωσιάζοντας στη διοργάνωση και καταφέρνοντας να αφήσει υποσχέσεις και για μελλοντικές διοργανώσεις που θα συμμετάσχει.
Γενικότερα στους αγώνες έδωσαν το παρών 40 αθλητές από την Ελλάδα, την Ρουμανία, την Τσεχία και την Σλοβενία, ενώ την διοργάνωση παρακολούθησε και ο πρόεδρος της ΙΝΒΑ Εurope (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Natural Bodybuilding) Γουίλιαμ Ρίγκο.

Σεμινάριο Υψηλού επιπέδου για το Natural Bodybuilding
Εκτός όμως από το αγωνιστικό κομμάτι, έγινε και σεμινάριο με εισηγητή τον πολύπειρο στο άθλημα του Natural Bodybuilding Σταύρο Δεδούκο. Επίσης ξεχώρισαν με σκηνική παρουσία και αγωνιστικές πόζες ο Πολύβιος Δεληγιάννης και ο Τάκης Προβατίδης, που κέρδισαν το χειροκρότημα των παρευρισκόμενων. Γενικότερα το σεμινάριο που έγινε στο Ηράκλειο είχε θετική απήχηση και είχε στόχο να μάθει περισσότερο ο κόσμος τα μυστικά του Natural Bodybuilding.