Τ. Τζίμης vs Κ. Κόκλα: Παραινέσεις για ριζικές αλλαγές στο καταστατικό ΝΔ

node

Καυστικός και αιχμηρός, εμφανίζεται με ανακοίνωση του στα ΜΜΕ, ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου και Πλειοψηφιών Σύμβουλος ΔΗΜΤΟ Ζακύνθου Τάσος Τζίμης ο οποίος κάνει ευθείες αναφορές στον πρόεδρο της ΝΟΔΕ, Κώστα Κοκλα, για τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύεται σε θέματα που αφορούν στη λειτουργία του κόμματος τοπικά και ζητά ριζικές αλλαγές στο καταστατικό του.
Ο κ. Τζίμης, στην ανακοίνωσή του αναφέρει “Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να προσέξει κάνοντας ριζικές αλλαγές στο καταστατικό της επί ευκαιρίας του συνεδρίου. Να δώσει σημασία και λόγο στην τοπική κοινωνία. Έχουμε το παράδειγμα της ΝΟΔΕ Ζακύνθου.
Έχουμε Πρόεδρο ο οποίος δεν έφτασε ποτέ στην κάλπη αλλά με το δικαίωμα των υπογραφών και την εξουσία του Δημοτικού συμβούλου μάζεψε όλες τις υπογραφές από την ΝΟΣ μη αφήνοντας δικαίωμα διεκδίκησης άλλου ενδιαφερόμενου.
Αποτέλεσμα ήταν στην συνεδρίαση του Οργανωτικού που έγινε στην Ζάκυνθο πριν λίγες ημέρες να απέχουν όλοι οι πρόεδροι ΔΗΜΤΟ, οι σύμβουλοι των τοπικών συμβουλίων, οι πλειοψηφία των θεματικών, οι περισσότεροι πολιτευτές των τελευταίων διεκδικήσεων, πρώην Δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και βασικά στελέχη του κόμματος που όπως έχει πει ο πρόεδρος δεν περισσεύει κανείς σε αυτή την δύσκολη μάχη.
Απ΄ ότι διαπιστώθηκε ο κόσμος ήθελε να εκφράσει την δυσαρέσκεια του στον μη δημοκρατικό τρόπο λειτουργίας της ΝΟΔΕ, στις επιλογές που επιβάλλει η κεντρική διοίκηση από τα λάθος μηνύματα που σας μεταφέρει ο πρόεδρος της με την μικρή παρέα του, αλλά και να αποκατασταθεί η αντικειμενική επικοινωνία ενημέρωσης με τα κεντρικά”.