Ζυμαρικά με σάλτσα ντομάτας

Αξιώτης Παράσχος
Πρόεδρος H.E.C.F.
Λέσχη Διευθυντών Αρχιμαγείρων Ελλάδος
http://www.executivechefsclub.gr/
E-mail: [email protected]
facebook.: ExecutiveChefsPlatinumClubOfGreece
tel: +30 27210 93844 mob: +30 6948046207

Χρόνος 15’ λεπτά
Υλικά:
1 πακέτο σπαγγέτι ή ριγκατόνι
1 κονσέρβα ντοματάκι κον-κασέ
2 σκελίδες σκόρδο
1 κουτ. γλυκού ζάχαρη
ελαιόλαδο
λίγο ρίγανη
αλάτι και πιπέρι στην γεύση
τυρί τριμμένο για μακαρόνια

Προετοιμασία:
Βράζετε την Πάστα που προτιμάτε σε αλατισμένο νερό που βράζει μέχρι να μαγειρευτούν αλ ντέντε, σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνετε ελαιόλαδο και σοτάρετε ελαφρά το σκόρδο να μυρίσει. Προσθέτετε τα ντοματάκια, αλατοπιπερώνετε, ρίχνετε τη ζάχαρη την ρίγανη και βράζετε τη σάλτσα μέχρι να χυλώσει . Στραγγίζετε τα ζυμαρικά και τα ρίχνετε στο τηγάνι με τη σάλτσα ( δεν τα ξεπλένετε ). Ανακατεύετε τα ζυμαρικά μέσα στο τηγάνι να ενωθούν με την σάλτσα και σερβίρετε αμέσως. Συνοδεύεται με τριμμένο τύρι.