ΣΤΙΓΜέΣ… για όσους αναρωτιούνται τι είναι το TEDx | Κυκλοφορεί στις 13/10 μαζί με την «ΗΜΕΡΑ»

Πολλοί θα αναρωτηθείτε τι είναι πάλι το TEDx.
Διαβάζονται στις σελίδες που ακολουθούν θα σας λυθεί η απορία.
To TEDx, ο ΜΚΟ, δεν είναι απλά μια ιδέα. Είναι ιδέες που αξίζει να διαδοθούν και να μοιραστούν με το κοινό. Είναι ένας σύγχρονος, απλός τρόπος, ομιλητές με εμπειρίες, από όλες τις επαγγελματικές και κοινωνικές τάξεις, να έρθουν σε άμεση επαφή με το κοινό τους και να μοιραστούν μαζί τους τα βιώματά τους, όποια και αν είναι αυτά. Αρκεί να έχουν κάτι να πουν. Κάθε TEDx, όπου και αν γίνεται στον κόσμο έχει ένα κεντρικό θέμα.
Στη Πάτρα το Σάββατο 14/10, το TEDx θα φέρει τον τίτλο «MOMENTS», δηλαδή Στιγμές. Γιατί η ζωή μας είναι αυτό ακριβώς, πολλές στιγμές μαζί. Και κάθε στιγμή που ζούμε έχει το σκοπό της αφού μας καθορίζει την υπόλοιπη ζωή. Πόσα πράγματα λέμε συχνά πως αλλάζουν από τη μια στιγμή στη άλλη. Πόσες αποφάσεις παίρνονται σε μια στιγμή. Όλα λοιπόν είναι θέμα στιγμής.
Το περιοδικό μας δεν θα μπορούσε να απουσίαζε από αυτή την εκδήλωση, για αυτό και διαμορφώθηκε έτσι σήμερα. Αξίζει να σας ενημερώσουμε ότι το τεύχος αυτό θα διανεμηθεί σε όλους τους παρευρισκόμενους και θα αποτελέσει ένα από τα αναμνηστικά που θα τους παραχωρηθούν.