ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ | Νέα επιτυχία για την Μάγδα Γαζέα

Την πολύ καλή της φόρμα επιβεβαίωσε η Μάγδα Γαζέα, η οποία έτρεξε στο Run Greece που έγινε στην Πάτρα και κατέκτησε την δεύτερη θέση στον αγώνα 10 χιλιομέτρων. Η έμπειρη αθλήτρια της ΑΓΕΖ ξεχώρισε για άλλη μια σπουδαία διοργάνωση, καταφέρνοντας να ανεβεί στο βάθρο.
Συγκεκριμένα την πρώτη θέση πήρε η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου (21 ετών) που τερμάτισε σε 36 λεπτά και 3 δευτερόλεπτα. Μάλιστα με απόσταση τριών δευτερολέπτων ολοκλήρωσε την προσπάθεια της και η Μάγδα Γαζέα που συνεχώς βελτιώνει τον χρόνο της και ετοιμάζεται για τις πιο σημαντικές διοργανώσεις που θα συμμετάσχει. Εν τω μεταξύ την Τρίτη θέση κατέλαβε η Σόνια Τσεκίνι.
Στους άνδρες ο Κώστας Γαλανόπουλος πήρε το χρυσό μετάλλιο με χρόνο 31 λεπτά και 37 δευτερόλεπτα, ενώ ακολούθησαν ο Παναγιώτης Καραΐσκος και ο Άκης Αναγνώστου με την δεύτερη και την Τρίτη θέση αντίστοιχα.
Στον αγώνα που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ με την συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας) και του Δήμου έτρεξαν πάνω από 4,700 δρομείς σε αγώνες 5 και 10 χιλιομέτρων και ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου. Να σημειώσουμε ότι το Run Greece πραγματοποιείται σε διάφορα σημεία της χώρας μας και έχει βοηθήσει στο να φέρουν πιο πολύ κόσμο να τρέξει σε αγώνες δρόμου.