Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΠΟΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΕΖ | «Μας έδωσε κίνητρο η νίκη με την Δύμη»

Τα σημαντικά προβλήματα δεν στάθηκαν εμπόδιο στην ΑΓΕΖ για να δείξει την αξία της και να φύγει με το διπλό από την έδρα της Δύμης. Ένας από τους φετινούς ηγέτες της ΑΓΕΖ ο Διονύσης Μπονίκος, ξεκαθάρισε στην «Ημέρα» ότι η σωστή δουλειά έφερε το θετικό αποτέλεσμα και βοήθησε την ομάδα να ξεκινήσει με το δεξί στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΗ.
«Νομίζω ήμασταν αποφασισμένοι και είχαμε καλή συνοχή. Σίγουρα δεν πήγαμε σαν φαβορί, αλλά τα παιδιά πίστεψαν πολύ και με πολύ καλή άμυνα κλέψαμε το παιχνίδι από τον αντίπαλο. Μας δίνει μεγάλη ικανοποίηση και χαρά η νίκη και θα μας δώσει κουράγιο για την συνέχεια. Τα επόμενα ματς είναι πολύ δύσκολα και οι ομάδες έχουν μεγάλο ροστερ. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».
Ο Διονύσης Μπονίκος μίλησε και για τις δυσκολίες της προετοιμασίας, αλλά τόνισε ότι αυτή η νίκη θα δώσει κίνητρο στην ΑΓΕΖ για την συνέχεια.
«Τον τελευταίο καιρό υπήρχε μια υποτονικότητα επειδή είχαμε πολλές απουσίες. Οι προσδοκίες δεν ήταν υψηλές, αλλά αυτή η νίκη δίνει κίνητρο και μας κάνει να πιστέψουμε στην ομάδα και ότι μπορούμε να κάνουμε ότι καλύτερο».
Τέλος ο έμπειρος φόργουορντ σχολίασε και το φετινό πρωτάθλημα, σημειώνοντας και το ότι ο κόσμος πρέπει να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται.
«Η Α1 είναι μια πολύ δυνατή κατηγορία. Θα παιχτεί ωραίο μπάσκετ και αξίζει η ομάδα να στηριχτεί. Τα παιδιά είναι 100% Ζακυνθινά και φέτος τους θέλουμε όλους δίπλα μας».
Το ευχάριστο για την ΑΓΕΖ είναι ότι αγωνιστικά τα προβλήματα της μειώνονται, αφού οι Κώστας Μάργαρης και Θανάσης Νικολόπουλος θα είναι διάθεσιμοι κόντρα στην Αγυιά ΑΕ Πατρών την Κυριακή στην Παναγούλα. Και οι δυο παίκτες αγωνίζονται στην γραμμή των ψηλών και θα δώσουν πολύτιμες βοήθειες στον Δημήτρη Κοριανίτη που περιμένει και την στήριξη των φιλάθλών για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι.