ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤ. ΛΙΒΕΡΗ | Η Ζάκυνθος θέλει πίσω τον ηγέτη της

Τον ποδοσφαιριστή που θα βοηθήσει τον ΑΠΣ να ανέβει ένα σκαλοπάτι παραπάνω αναζητά η διοίκηση που προσπαθεί να φέρει πίσω στην ομάδα έναν άνθρωπο που έχει βάλει με «χρυσά γράμματα» την «υπογραφή» του σε μεγάλες επιτυχίες των «κυανοκίτρινων. Ο λόγος για τον Στέλιο Λιβέρη, του οποίου η ποιότητα είναι αδιαμφισβήτητη και η εμπειρία του φυσικά στη Γ’ Εθνική πολύ σημαντική.
Όμως η περίπτωση του πολύπειρου ποδοσφαιριστή είναι εξαιρετικά δύσκολη για τη Ζάκυνθο και για να προχωρήσει θα πρέπει να αλλάξουν πολλά από τα μέχρι τώρα δεδομένα.
Πρώτα απ’ όλα το Καταστάρι είναι η ομάδα που έχει το δελτίο του ποδοσφαιριστή και έχει ξεκαθαρίσει από την αρχή της χρονιάς ότι δεν παραχωρεί καμία βασική μονάδα. Αυτό έκανε με τον Μάριο Κωστάκη και τον Διονύση Μαλαφούρη που συμφώνησαν και συνεχίζουν στον ΑΟΚ. Στην περίπτωση του Λιβέρη έγκυρες πηγές εντός της ομάδας ξεκαθαρίζουν ότι «Δεν παραχωρείται κανένας ποδοσφαιριστής. Δεν υπάρχει διαπραγμάτευση για κανέναν».
Αξίζει να αναφέρουμε ότι πληροφορίες θέλουν την Ζάκυνθο να προσεγγίζει τον παίκτη, αλλά από την πρώτη στιγμή ξεκαθαρίστηκε ότι τον πρώτο λόγο έχει η διοίκηση του Κατασταρίου που δεν θέλει να αφήσει το μεγάλο της «αστέρι» να αποχωρήσει.
Σημαντικό είναι να πούμε ότι επίσημη πρόταση στον Στέλιο Λιβέρη είχε κάνει ο Παναρτεμισιακός νωρίτερα την φετινή καλοκαιρινή περίοδο (έχει αποκτήσει και τον Στάθη Καραμαλίκη), αλλά εισέπραξε αρνητική απάντηση.
Στη Ζάκυνθο εξακολουθούν να διατηρούν κάποιες ελπίδες για να κάνουν δικό τους τον ποδοσφαιριστή, αλλά γνωρίζουν το πόσο μεγάλες δυσκολίες έχει η απόκτηση του, την ώρα που δεν είναι ελεύθερο το δελτίο του για να συνεχίσει σε ομάδα της αρεσκείας του.
Ο προπονητής Μάρκος Στεφανίδης ξεκαθάρισε και στη συνέντευξη του μετά το παιχνίδι ότι ο σύλλογος θέλει οπωσδήποτε προσθήκες έμπειρων ποδοσφαιριστών για να σταθούν σε μια δύσκολη κατηγορία. Η απόκτηση του Ηλία Τσιριγώτη που γνωρίζει τη Ζάκυνθο αλλά και την Γ’ Εθνική ήταν προς εκείνη την κατεύθυνση, ενώ και η προσπάθεια να επιστρέψει ο Στέλιος Λιβέρης θα είχε πολλαπλά οφέλη για την ομάδα και τον κόσμο, που φυσικά θέλει να δει έναν από τους από τους καλύτερους Ζακυνθινούς ποδοσφαιριστές να φοράει την «κυανοκίτρινη» φανέλα ξανά.
Στο αγωνιστικό κομμάτι χθες οι ποδοσφαιριστές πήραν ρεπό από τον κ. Στεφανίδη που τους θέλει φρέσκους για το κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανηλειακό. Ο 49χρονος τεχνικός είναι εν αναμονή και για τα δελτία των Βουτσίτσεβιτς και Άμος που χρειάζονται ενόψει της δύσκολης συνέχειας στη Γ’ Εθνική.