Μοίρασαν “θα” για σκουπίδια & ύδρευση

* Με… υποσχέσεις ότι υπάρχουν λεφτά για να γίνουν στην Κέρκυρα τα έργα της ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων και ύδρευσης, ολοκληρώθηκαν χθες οι επισκέψεις του Κ. Νικολούζου στα Υπουργεία Εσωτερικών & Ενέργειας – Περιβάλλοντος.

* Το κύριο θέμα της επίσκεψης του δημάρχου στα δύο Υπουργεία ήταν η διαχείριση των απορριμμάτων, όπου όπως δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό Start tv «πήρε τη διαβεβαίωση από τον Υπουργό Εσωτερικών, ότι τα χρήματα, που απαιτούνται για την κατασκευή της μονάδας ολοκληρωμένης διαχείρισης της Κέρκυρας είναι εξασφαλισμένα».

* Παράλληλα κατά την επίσκεψή του στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, όπως είπε ο ίδιος «του έγινε γνωστό ότι ξεμπλοκάρει και το θέμα του έργου της ύδρευσης Κέρκυρας, το οποίο είχε μπερδευτεί σε τεχνικές λεπτομέρειες, για το ποιος θα είναι ο φορέας υλοποίησης του έργου».

* Πρόκειται για το ένα τρίτο του πάλαι ποτέ μεγαλεπήβολου έργου των Φραγμάτων, το οποίο με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου πριν από περίπου ένα χρόνο είχε κατατμηθεί.