ΑΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ | Προσθήκη ποιότητας με Γιάννη Κομιώτη

Μια σπουδαία μεταγραφή για την παρουσία του στην Α’ Κατηγορία έκλεισε ο Βασιλικός που έκανε δικό του τον Γιάννη Κομιώτη. Ο πολύπειρος δεξιός μπακ που τα τελευταία χρόνια έπαιζε στο Καταστάρι συμφώνησε με το σωματείο να συνεχίσει εκεί την καριέρα του και να βοηθήσει την νέα προσπάθεια. Ο Κομιώτης είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς παίκτες στο Τοπικό Ποδόσφαιρο με μεγάλη εμπειρία και από Εθνικές κατηγορίες, με το Βασιλικό να ποντάρει στην ποιότητα του για την φετινή χρονιά.
Ο σύλλογος που μάλιστα έδειξε καλή εικόνα στο ματς του Σαββάτου για το Κύπελλο με το Καταστάρι παρά την ήττα με 3-0, έχει προχωρήσει σε αρκετές μεταγραφικές κινήσεις και δείχνει ότι είναι σε καλό δρόμο για να εξασφαλίσει χωρίς πρόβλημα την παραμονή του στο πρωτάθλημα. Οι νεοφώτιστοι ενισχύθηκαν σε όλες τις θέσεις, ενώ προσπαθούν να προσθέσουν τις τελευταίες τους «πινελιές» πριν ξεκινήσει η φετινή χρονιά.
Όπως δήλωνε και έμπειρο διοικητικό στέλεχος του Βασιλικού «Εμείς θέλουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας και δεν μας απασχολεί κάτι άλλο. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο σε όλες τις διοργανώσεις».
Να πούμε ότι το Βασιλικό στο Κύπελλο συμμετέχει στον 3ο Όμιλο μαζί με Καταστάρι, Αργάσι, Αχιλλέα και Φλόγα Κυψέλης και διατηρεί πολλές ελπίδες πρόκρισης.