Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΗΣ ΤΑΙΒΑΝ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ | Γοητεύτηκε από το “Φιόρο” και δεσμεύτηκε για συνεργασίες

Ιδιωτική επίσκεψη συνοδευόμενος από μέλη της οικογένειάς του πραγματοποίησε στο νησί, ο Πρέσβης της Ταιβάν, Sherman S. Kuo, αποδεχόμενος την πρόσκληση του ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου, Αναστάσιου Μαρίνου.
Τους δύο άνδρες τους ενώνει μακροχρόνια φιλία, με τον Πρέσβη να είναι πιστός φίλος της Ζακύνθου και θαυμαστής του πολιτισμού μας.
Ο κ. Suo ξεναγήθηκε σε διάφορα μέρη του νησιού, όπως είναι το “Ναυάγιο”, το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων, το Μουσείο Χέλμη Φυσικής Ιστορίας, στην Μπόχαλη, στο Λόφο του Στράνη, αλλά και στο Κερί, με τον κ. Μαρίνο να φροντίζει να τον ξεναγήσει στο “Φιόρο” και όχι στην γκρίζα πλευρά της καθημερινότητας.
Μάλιστα, παρατέθηκε δείπνο προς τιμήν του στο κινέζικο εστιατόριο του κ. Μαρίνου, που βρίσκεται στον Αλικανά. Εκεί ο Πρέσβης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με δημοσιογράφους και παράγοντες του τόπου μας από τον επιχειρηματικό και τον πολιτικό κόσμο, καθώς και με εκπροσώπους σωμάτων ασφαλείας.

Ο κ. Suo εξέφρασε την αγάπη της χώρας του για την Ελλάδα και τόνισε πως είναι διατεθειμένος να βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις για να μπουν τα προϊόντα του νησιού μας στην αγορά της Ταιβάν, που αποτελεί μια από τις πιο ισχυρές οικονομίες ανά τον κόσμο.
Παράλληλα, ο Πρέσβης ευχαρίστησε τον κ. Μαρίνο για την άψογη φιλοξενία και ανέφερε πως είναι «αδερφός» τόσο με τον ίδιο, όσο και με τους πολυπληθείς πολίτες της Ταιβάν.
Πολλά κεφάλαια στις εγχώριες και διεθνείς σχέσεις του νησιού μας έρχεται να προσθέσει κατά καιρούς στους τομείς των επιχειρηματικών και επενδυτικών δυνατοτήτων που μπορούν να αναπτυχθούν, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Αναστάσιος Μαρίνος. Και αυτό διότι ακάθεκτος συνεχίζει τις επαφές και συναντήσεις του προς όφελος του νησιού μας.