Επιστολή – απάντηση Αντ. Κασσιμάτη στο δημοσίευμα του Ν. Ποταμίτη στην Ημέρα

Προς τον διευθυντή
της εφημερίδας “Ημερα τση Ζάκυθος”

Αξιότιμε κ. Διευθυντά

Σε απάντηση ενός αγωνιωδώς μακροσκελούς κειμένου του ορθοπεδικού κ. Νίκου Ποταμίτη, που δημοσιεύσατε στην εφημερίδα σας με το οποίο υποθέτω ότι επιχειρεί να με εγκαλέσει πολιτικά, θα ήθελα παρακαλώ να δημοσιεύσετε αυτή την σύντομη επιστολή.

Ο κ Νίκος Ποταμίτης – και όσοι ακόμα πρωταγωνίστησαν, στην υγειονομική ομηρία της ζακυνθινής κοινωνίας με το άνευ λόγου κλείσιμο για μήνες των χειρουργείων του νοσοκομείου μας. Πολύ απλά δεν δικαιούνται δια να ομιλούν.

Οι απόψεις τους έχουν την ίδια σοβαρότητα με το αφήγημα τους περί των τοξικών αερίων που δήθεν αναδύονταν από το κεντρικό δίκτυο αερίων των χειρουργείων και το οποίο θα έπρεπε να παρακαμφθεί.

Αλήθεια πότε θα απολογηθούν στην κοινωνία; Εκτός και εάν θεωρούν ότι η ζακυνθινή κοινωνία έχει ξεχάσει τον άθλιο ρόλο τους σε αυτή την στημένη ιστορία εξυπηρέτησης των ιδιοτελών προσωπικών τους συμφερόντων.

Τέλος ειδικά για τον κ Νίκο Ποταμίτη, κανένας λόγος δεν του πέφτει για την αριστερά και τους ανθρώπους της. Ο ίδιος έχει πλέον συνειδητά και ανοιχτά επιλέξει τον ρόλο της προσηνούς θεραπαινίδας της διαπλοκής και της μαφίας στο χώρο της υγείας.

Ζάκυνθος 8/10/2017
Αντώνης Κασσιματης