ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΛ Η ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΧΑΪΚΗ | Έμεινε με τον βαθμό της ισοπαλίας στο Στάδιο

Από ένα ματς που στιγματίστηκε από τον πολύ δυνατό αέρα, η Ζάκυνθος και η Αχαϊκή μοιράστηκαν από ένα βαθμό στο ματς της 2ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής, καθώς έμειναν στο 0-0. Σε έναν αγώνα που ήταν άχρωμος και σχεδόν χωρίς φάσεις, οι δυο ομάδες δεν έπαιξαν ορθολογικό ποδόσφαιρο. Οι «κυανοκίτρινοι» φάνηκαν ανέτοιμοι στο ματς και χρειάζονται χρόνο για να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Ανασταλτικά η ομάδα στάθηκε πολύ καλά, αλλά οργανωτικά δεν απείλησε την Αχαϊκή που δεν απειλήθηκε εκτός από ένα δοκάρι σε φάουλ του Τριανταφυλλίδη.

Επόμενο ματς για τους «κυανοκίτρινους» με τον Πανηλειακό και πάλι εντός έδρας, με την ομάδα να φτάνει στους τέσσερις βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Διαιτητές ήταν οι Μαρκαντωνάτος, Καραλής και Ασημακόπουλος από την Ηλεία

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Στεφανίδης Μ.): Διαμαντής, Μαρίνος, Τριανταφυλλίδης, Παπαδόπουλος, Τσιριγώτης, Πέττας Ν., Βλαδίκας (56′ Κυργιάζος), Κίτος (67′ Ντάσης), Μπεσού, Πέττας Ρ., Τσουκαλάς Β. (90′ Βυθούλκας Ι.)

ΑΧΑΪΚΗ (Γαβριλόπουλος Αλ.):Δρακόπουλος, Γερασιμόπουλος, Στεφανόπουλος, Πατάπης, Κοκκίνης, Σωτηρόπουλος, Καραγιάννης, Κωνσταντινίδης (77′ Μητρόπουλος), Αλμπάνης (64′ Σαμπανέϊ), Αποστολόπουλος (90′ Ντάζος), Σταυρόπουλος (46′ Αντωνόπουλος)