2ο ZAKYNTHOS NIGHT RUN | Η δράση ξεκινάει

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για να διεξαχθεί και φέτος στην Πλατεία Σολωμού το 2ο Zakynthos Night Run. H διοργάνωση μετά την περσινή της επιτυχία, επιστρέφει φέτος πιο ανανεωμένη από ποτέ για να προσφέρει θέαμα, ενώ οι εκπλήξεις δεν λείπουν από τους διοργανωτές. Πρώτα από όλα φέτος το Ζakynthos Night Run θα έχει εκδηλώσεις τρεις ημέρες, αφού σήμερα θα γίνει προπονητικό Run στην Πλατεία στις 19.00, ενώ αύριο το απόγευμα στις 18.30 θα γίνει το κυρίως event, με αγώνες δρόμου 500μ., 1000μ., 5,000μ. και 10,000μ. Η αφετηρία και ο τερματισμός θα γίνει στην Πλατεία Σολωμού, ενώ περίπου στις 20.30 θα γίνουν οι απονομές των κυπέλλων στους νικητές, ενώ θα ακολουθήσει πάρτυ στο Base Café.
Οι εκδηλώσεις του φετινού Zakynthos Night Run θα ολοκληρωθούν την Κυριακή με πεζοπορία 11 χιλιομέτρων, που θα ξεκινήσει από την Πλατεία Αγίου Μάρκου και θα κατευθυνθεί προς το Κρυονέρι, το Ακρωτήρι, την Μπόχαλη και το μονοπάτι της Κοντής στα πλαϊνά του Κάστρου πριν επιστρέψει στην πλ. Αγίου Μάρκου.

Συμμετοχές γνωστών αθλητών

Και οι ξεχωριστές συμμετοχές δεν θα λείψουν από το 2ο Zakynthos Night Run, αφού θα αγωνιστούν η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου που είναι Πανελληνιονίκη στα 5χλμ, η Βασιλική Καραγιωργάκη που κατετάγη τέταρτη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου και ο Γιάννης Κρέκας που είναι από τους καλύτερους αθλητές αντοχής. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν και άλλοι αθλητές έκπληξη που θα έρθουν στο νησί μας για τους αγώνες, ενώ ιδιαίτερη πινελιά στη διοργάνωση θα βάλουν και οι τουρίστες που θα τρέξουν και θα παλέψουν για την διάκριση.
Το Zakynthos Night Run διοργανώνεται από τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών, το τμήμα στίβου της ΑΓΕΖ και την Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου που έχουν ετοιμάσει τα πάντα για να πραγματοποιηθούν οι αγώνες με επιτυχία.