ΣΤΙΓΜέΣ… χτίζει σταθερές σχέσεις συνεργασίας | Κυκλοφορεί 22/09 με την «ΗΜΕΡΑ»

Η παροιμία μπορεί να λέει «από Μάρτη καλοκαίρι και από Αύγουστο χειμώνα» και εμείς να οδεύουμε στα τέλη του Σεπτέμβρη με καλοκαιρινή ακόμα διάθεση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας σε ότι αφορά τη σωστή και κυρίως την έγκαιρη προετοιμασία του χώρου μας, είτε είναι σπίτι, είτε εργασία ώστε ο χειμώνας να μας βρει κατάλληλα προετοιμασμένους και με τις λιγότερες απώλειες.

Μπορεί η διαδικασία της «απογαλάκτισης» από το καλοκαίρι να μη αρέσει σε πολλούς , όμως είναι και μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων που βρίσκει το χειμώνα πιο ενδιαφέρον.
Είναι όμορφη αυτή η περίοδος της μετάβασης από την μια εποχή στην άλλη καθώς τα χρώματα γύρω μας αλλάζουν και όλα αποκτούν πιο γήινες αποχρώσεις, η ζωή μας μπαίνει σε άλλους ρυθμούς, μένουμε πιο πολλές ώρες στο σπίτι μας , γενικά αναζητούμε την σπιτική θαλπωρή που το καλοκαίρι μας στέρησε.
Ενας λόγος παραπάνω να φροντίσουμε το χώρο μας, που μέσα σε αυτόν θα ζήσουμε και περάσουμε τους επόμενους μήνες μέχρι την άνοιξη και το επόμενο καλοκαίρι.