ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ | Πρεμιέρα με το Λεωνίδιο εκτός έδρας

Δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή με πολλά ντέρμπι αλλά θετικό επίλογο ειδικά για τον δεύτερο γύρο έχει η Ζάκυνθος, με την κλήρωση για τον 5ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής να πραγματοποιείται χθες.
Οι «κυανοκίτρινοι» ξεκινούν την 1η Οκτώβρη με το Λεωνίδιο από την ΕΠΣ Αρκαδίας εκτός έδρας, με τον αγώνα να αρχίζει στις 16.00 όπως και τα υπόλοιπα παιχνίδια.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας είναι :
Tσικλητήρας Πύλου – ΠΑΟ Βάρδας
Διαγόρας Βραχνεΐκων – Παναρκαδικός
Αστέρας Βλαχιώτη – Πανηλειακός
Αστέρας Αμαλιάδας – Παλληξουριακός
Καλαμάτα – Αχαΐκή
Λεωνίδιο – Ζάκυνθος

Στα υπόλοιπα παιχνίδια οι αγώνες της Ζακύνθου πάνε ως εξής: 1η (και 12η αγωνιστική): Λεωνίδιο – Ζάκυνθος, 2η (και 13η αγωνιστική): Ζάκυνθος – Αχαϊκή, 3η (και 14η αγωνιστική): Zάκυνθος – Πανηλειακός, 4η (και 15η αγωνιστική): ΠΑΟ Βάρδας- Ζάκυνθος, 5η (και 16η αγωνιστική): Ζάκυνθος – Αστέρας Βλαχιώτη, 6η (και 17η αγωνιστική): Καλαμάτα – Ζάκυνθος, 7η (και 18η αγωνιστική): Tσικλητήρας Πύλου – Ζάκυνθος, 8η (και 19η αγωνιστική): Ζάκυνθος – Παλληξουριακός, 9η (και 20η αγωνιστική): Παναρκαδικός – Ζάκυνθος, 10η (και 21η αγωνιστική): Ζάκυνθος – Διαγόρας Βραχνεΐκων, 11η (και 22η αγωνιστική): Αστέρας Αμαλιάδας – Ζάκυνθος. Στον δεύτερο γύρο ο φιλοξενούμενος γίνεται γηπεδούχος και ο γηπεδούχος φιλοξενούμενος
Ο Στέλιος Γούναρης σχολιάζοντας την κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής εκ μέρους της διοίκησης τόνισε: «Ο επίλογος είναι πολύ καλός. Από τα έξι τελευταία παιχνίδια τα τέσσερα είναι στη Ζάκυνθο και τα εκτός είναι με τα Βραχνεΐκα και την Κεφαλονιά».
Στη Ζάκυνθο επικρατεί ικανοποίηση για το γεγονός ότι από την 17η αγωνιστική και μετά η ομάδα θα παίξει με Καλαμάτα, Παναρκαδικό, Αστέρα Αμαλιάδας, Τσικλητήρα Πύλου στο Δημοτικό Στάδιο, ενώ θα αγωνιστεί εκτός έδρας μόνο με τον Διαγόρα Βραχνεΐκων και τον Παλληξουριακό.

Στ. Γούναρης: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την αλλαγή ονόματος»

Αρκετό σχολιασμό έχει προκαλέσει η μη αλλαγή ονόματος στη Ζάκυνθο, αφού αναφέρεται στην ΕΠΟ ως Ζακυνθιακός. Ο κ. Γούναρης αναφέρθηκε στην «Ημέρα» για αυτό το ζήτημα.
«Έχουν αποσαφηνιστεί τα πάντα όσον αφορά την αλλαγή ονομασίας και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Είναι διαδικαστικού χαρακτήρα το θέμα. Δεν γυρίζει πίσω η ομάδα».
Να σημειώσουμε ότι η ΕΠΟ στην κλήρωση έχει κάνει λάθος και αναφέρει τη Ζάκυνθο ως Ζακυνθαϊκό, ενώ και τον Αστέρα Αμαλιάδας έχει προσθέσει το Πανόπουλο που δεν ισχύει πια στην ονομασία του.