ΕΓΙΝΕ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙ | Ευχές για κατάκτηση του πρωταθλήματος (φώτο)

Με 13 ποδοσφαιριστές να δίνουν συνολικά το παρών, το Καταστάρι πραγματοποίησε τον καθιερωμένο αγιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Πατήρ Βόσσος βρέθηκε στο γήπεδο του Αγγερικού και ευχήθηκε καλή αρχή στους παίκτες του ΑΟΚ που και φέτος έθεσαν ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου.
Αν και με αρκετές απουσίες το κλίμα ήταν ευχάριστο ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές του Κατασταρίου, ενώ από την διοίκηση ήταν στο γήπεδο ο κ. Κορακιανίτης, ο κ. Καρυδάκης αλλά και ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος που έχει αναλάβει χρέη διευθυντή λειτουργία της ομάδας.
Να σημειώσουμε ότι στην προπόνηση βρέθηκε και ο Σάκης Ψάρρης που είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ενώ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων έλειπαν οι Παν. Μαρούδας, Αλ. Κομιώτης, Ελέζι Ρ., Κατελούζος Δημ., Κουτσουπιάς και Μαρούδας Μαρ., Ρούφας Μιχ. και Ποταμίτης Αντ.
Επίσης ανοικτό παραμένει τι θα γίνει με τους Μάριο Κωστάκη, Στέλιο Λιβέρη και Διονύση Μαλαφούρη, οι οποίοι επιθυμούν να αποχωρήσουν από το σωματείο και βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την διοίκηση για το τι θα γίνει.
Στο Καταστάρι θα προχωρήσουν σε μεταγραφικές κινήσεις, με προτεραιότητα στην θέση του επιθετικού.