ΑΓΕΖ – ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ 51-59 | Άφησε υποσχέσεις παρά την ήττα

Το πρώτο της παιχνίδι προετοιμασίας έδωσε η ΑΓΕΖ χθες στο Κλειστό της Παναγούλας, όπου αντιμετώπισε την Κεφαλονιά, γνωρίζοντας την ήττα με 51-59. Οι «ερυθρόλευκοι» σε ένα ματς που ήταν κακό ποιοτικά, αφού και οι δυο ομάδες φαινόντουσαν καταπονημένες από τις σκληρές προπονήσεις πάλεψαν μέχρι το τέλος για να πάρουν την νίκη, ωστόσο εντέλει ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες.
Για πρώτη φορά αγωνίστηκε και ο Χρήστος Κοτσέτας που δεν είχε δώσει το παρών λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στις προπονήσεις και έδειξε ότι όταν βρει ρυθμό θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα.
Και ο Θανάσης Νικολόπουλος στον βαθμό που μπορούσε είχε καλή εικόνα και και έδειξε και αυτός όταν βρει τον ρυθμό του, ότι θα βοηθήσει την ΑΓΕΖ.
Στα αρνητικά της αναμέτρησης ο τραυματισμός του Νίκου Μάργαρη στο πρώτο ημίχρονο, με τον έμπειρο γκάρντ να αποχωρεί. Θα εξεταστεί σήμερα και θα φανεί το μέγεθος της ζημιάς του. Επίσης για τον ίδιο λόγο απουσίασε και ο Τάσος Βαρβαρίγος, ο οποίος θα λείψει για αρκετό χρονικό διάστημα.
Για την ΑΓΕΖ τα δυνατά φιλικά θα συνεχιστούν, αφού την άλλη Κυριακή θα ταξιδέψει στην Πάτρα να κοντραριστεί με την πολύ δυνατή Παναχαϊκή, με τον Δημήτρη Κοριανίτη να έχει την ευκαιρία να βγάλει και εκεί χρήσιμα συμπεράσματα.
Δεκάλεπτα: 14-12, 24-26, 36-42, 51-59
ΑΓΕΖ (Κοριανίτης Δ.):Nικολόπουλος, Μάργαρης Ν., Λογοθέτης, Μαυρίας Σπ., Μάργαρης Δ., Θεοδωρίτσης Δ., Μπονίκος Δ., Τζινόπουλος, Πέττας, Κοτσέτας, Κόντης, Μάργαρης Κ.. Μουζάκης, Τζίντζηρας Κ.
KEΦΑΛΟΝΙΑ (Παπαδάτος): Μούκης Ι., Τσαπρούμης Κ., Γαρουφαλίδης Λ., Αναγνωστάκης, Γιαννάτος, Βλασόπουλος, Βαλιανάτος, Αγγελάτος, Χουλιάρας Η., Ακτύπης Κ.