ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΤΗΣ ΝΕΩΝ | Τιμητική δεύτερη θέση στο Τουρνουά Ιονίων Νήσων

Εξαιρετική παρουσία είχε στο ποδοσφαιρικό τουρνουά της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων η Μικτή Νέων της ΕΠΣ Ζακύνθου,η οποία έφτασε μέχρι και τον τελικό, όπου ηττήθηκε από την ΕΠΣ Κεφαλονιάς στα πέναλτι με 4-2. Η κανονική διάρκεια του αγώνα ολοκληρώθηκε χωρίς σκόρ αν και οι παίκτες του Αποστόλη Τζαμαλή έπαιξαν εξαιρετικά και άξιζαν να πάρουν τη νίκη.
Η Ζακυνθινή ομάδα είχε κάνει πολύ καλή εμφάνιση και στον ημιτελικό όπου ξεπέρασε το εμπόδιο της ΕΠΣ Πρέβεζας/ Λευκάδας με 1-0 με γκολ του Ζώντου από το 6’. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Κεφαλονιά πέρασε και στον ημιτελικό χάρις στα πέναλτι, κερδίζοντας την Κέρκυρα.
Δίπλα στους Νέους ήταν και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Λευτέρης Νιοτόπουλος αλλά και ο Περιφερειέαρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος
Από την ΕΠΣ Ζακύνθου αγωνίστηκαν οι εξής ποδοσφαιριστές: Βλασόπουλος, Κλάδης, Πομώνης, Μπράτης, Μαρίνος, Σοφός, Γουσέτης, Παπαδάτος, Ζώντος, Κακολύρης, Αγαλιώτης, Καλόφωνος, Γελαδάς, Καψάσκης, Ταμαρέσης, Ρίκος, Αρβανιτάκης, Βαρδακαστάνης, Γκαμπής, Σαρακίνης, Κοτσώνης, Καψάσκης.