ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΗΛΙΑ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ | Γύρισε στην Ζάκυνθο – Έμεινε και ο Μπεσού

Ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Ηλία Τσιριγώτη, ο οποίος μετά από πολλά χρόνια επιστρέφει στον ιστορικό ΑΠΣ Ζάκυνθος και θα αποτελέσει την πρώτη προσθήκη της ομάδας για τη Γ’ Εθνική. Ο έμπειρος Ζακυνθινός ποδοσφαιριστής έχει γράψει τη δική του ιστορία με τα «κυανοκίτρινα», με την επιστροφή του να σημαίνει πολλά για την διοίκηση που ήθελε έναν παίκτη με μεγάλη εμπειρία στα αποδυτήρια αλλά και για τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να μάθουν πολλά από εκείνον.

Επίσης εκτός από τον Ηλία Τσιριγώτη, η Ζάκυνθος ανανέωσε την συνεργασία της με τον Λουί Μπεσού που τελικά έγινε η έκπληξη και παρέμεινε στο έμψυχο δυναμικό και προσπαθεί σιγά σιγά να κλείσει τα κενά της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η ανακοίνωση του ΑΠΣ Ζάκυνθος 1961 για τους δυο ποδοσφαιριστές: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΠΣ Ζάκυνθος 1961 ανακοινώνει την μεταγραφή – επιστροφή του Ηλία Τσιριγώτη στις τάξεις του και την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Λουί Μπεσού για μια ακόμη χρονιά. Και στους δυο εύχεται υγεία και επιτυχίες».

Να πούμε ότι ο Ηλίας Τσιριγώτης ανανέωσε και την προσωπική του σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βάζοντας μια φωτογραφία από τον καιρό που αγωνιζόταν στον ΑΠΣ Ζάκυνθος.