ΑΝΟΖ – ΔΙΑΠΛΟΥΣ ΜΑΡΑΘΟΝΗΣΙΟΥ 2017 | Επιτυχημένος αγώνας για δέκατη χρονιά

Επί μια δεκαετία ο Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Ζακύνθου διοργανώνει τον Διάπλου Μαραθονησίου. Και φέτος η διοργάνωση (10η φορά που πραγματοποιείται) ολοκληρώθηκε με επιτυχία και σημαντική συμμετοχή από μεγάλους και μικρούς κολυμβητές που δοκίμασαν τις δυνατότητες τους στους αγώνες. Όλοι όσοι κολύμπησαν και τελικά τερμάτισαν στην ακτή του Μαραθονησίου παραβρέθηκαν και στην παράκληση που τέλεσε ο Πατέρας Διονύσιος στην Παναγία τη Μαραθωνησιώτησα, ο οποίος έκανε και τις απονομές στους διαγωνιζόμενους που ξεχώρισαν στον αγώνα.
Ο ΑΝΟΖ που ευχαρίστησε θερμά και τους χορηγούς του που βοήθησαν για την τέλεση του αγώνα αναφέρθηκε και στο Λιμεναρχείο Ζακύνθου αλλά και την ΖΕΥΣ για την δική τους στήριξη στους φετινούς αγώνες.
Για τον σύλλογο η συγκεκριμένη κολυμβητική δράση έχει μεγάλη επιτυχία τα δέκα χρόνια που πραγματοποιείται, ενώ οι συμμετοχές ολοένα και αυξάνονται κάθε φορά. Από εκεί και πέρα ο Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Ζακύνθου κατάφερε και διοργάνωσε εξαιρετικά και τα μαθήματα ιστιοπλοΐας για πιο μικρά παιδιά το φετινό καλοκαίρι, όπου πάνω από μια φορά έκανε και απονομές μέσα στην πόλη του νησιού. Για τον σύλλογο η συμμετοχή του σε κολυμβητικές και ιστιοπλοϊκές δράσεις είναι έντονη έδω και πολλά χρόνια.