ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟ Ο ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ | Στρατηγική θέση για τον Λ. Μαλιούφα στη νέα διοίκηση

Ο Βαγγέλης Γραμμένος είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί και το κλίμα των τελευταίων μηνών.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχει πλέον νέα διοίκηση υπό την προεδρία του Βαγγέλη Γραμμένου.

Με ψήφους 48-21 επικράτησε του Γιώργου Καλαντζή ενώ υπήρξαν και δύο λευκά από τους 71 συνολικά ψήφους. Αυτοί προήλθαν από τις 54 Ενώσεις, τις 16 ΠΑΕ της Super League και μία από τον εκπρόσωπο της Football League.

Μετά την έναρξη της περασμένης σεζόν όπου υπήρχε η εποπτεία της UEFA και στη συνέχεια η Διοικούσα Επιτροπή, είναι η πρώτη εκλεγμένη διοίκηση της ΕΠΟ, η οποία αναλαμβάνει άμεσα τα καθήκοντά της.

Αμέσως μετά τη νίκη του στις εκλογές, ο Γραμμένος τόνισε: «Θέλω να διαβεβαιώσω όλους, κυρίως όσους δεν μας ψήφισαν, πως θα κάνουμε πράξη την ισότητα και την ισονομία. Ξεκινά μια δύσκολη μέρα, το ποδόσφαιρο θα πρέπει να αρχίσει έναν άλλο δρόμο και χρειάζεται πολλή προσπάθεια, σχέδιο και τα διαθέτουμε όλα. Η επόμενη μέρα δεν θα έχει καμία σχέση με την προηγούμενη», ανέφερε αρχικά.

«Το ότι ήρθε η FIFA δείχνει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Εμείς το γνωρίζαμε, τώρα το γνωρίζουν και οι διεθνείς ομοσπονδίες. Η FIFA μπορεί να φέρει όσες επιτροπές θέλει, δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα. Ο χρόνος που θα παραμείνουν στη χώρα μας θα είναι μικρότερος από ό,τι προσδοκούν οι ίδιες. Η FIFA θα ελέγχει αν εφαρμόζεται ο κανονισμός, αν στο οικονομικό κομμάτι κάνεις αυτά που πρέπει να κάνεις, όπως π.χ. για μία σύμβαση, για τέτοιο έλεγχο μιλάμε», πρόσθεσε ο κ. Γραμμένος.

Εν τω μεταξύ σημαντικό πόστο θα έχει στην νέα διοίκηση της ΕΠΟ θα έχει ο Λεωνίδας Μαλιούφας που αναλαμβάνει την προεδρία της Επιτροπής Έλεγχου και Συμμόρφωσης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Αυτο επιβεβαιώθηκε και επίσημα με τον κ. Μαλιούφα να παίρνει 51 σταυρούς για να βγει πρώτος,

Πηγη:iefimerida.gr