ΖΑΚΥΝΘΟΣ | Συναντήσεις για την επόμενη μέρα – Νέα Γενική Συνέλευση εκτός απροόπτου την Κυριακή

Θολό παραμένει το τοπίο σχετικά με την επόμενη διοικητική μέρα της Ζακύνθου. Συναντήσεις γίνονται σχεδόν καθημερινά για να συζητηθεί πως θα προχωρήσει μπροστά η ιστορική ομάδα του νησιού που θα αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική. Η κίνηση του Κώστα Μυλωνά να μπει στην ομάδα με ομάδα επχειρηματιών αποσύρθηκε, ωστόσο όλα παραμένουν ανοιχτά για την επόμενη μέρα του συλλόγου.
Σύμφωνα με πληροφορίες το όνομα της κ. Σπινθάκη έχει επανέλθει στο προσκήνιο, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι πάνω από επτά υποψήφια μέλη για το Δ.Σ. (Συμπεριλαμβανομένου Κουρούμαλου και Γούναρη) θα συζητήσουν για την επόμενη μέρα της Ζακύνθου.

Πολλά μπορεί να ξεκαθαρίσουν σε μια πιθανή τρίτη Γενική Συνέλευση που προγραμματίζεται και ίσως εκεί ξεκαθαρίσουν τα πάντα. Θυμίζουμε ότι τα χρονικά περιθώρια όσο περνάνε οι μέρες στενεύουν, με τους ποδοσφαιριστές της Ζακύνθου να τηρούν στάση αναμονής.

Για την Ζάκυνθο η εβδομάδα αυτή ίσως είναι και η πιο καθοριστική, αφού πέρασε και το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου, με τον σύλλογο να πρέπει να προγραμματίσει και πότε θα ξεκινήσει τελικά προετοιμασία.