Πιάσαμε κορυφή στο διαδίκτυο | 144.600 επισκέψεις τον Ιούλιο | Μοναδικό Ζακυνθινό εργαλείο – σπάσαμε ρεκόρ στο imerazante.gr

Με το τρομακτικό (για νησιωτικά και Ζακυνθινά δεδομένα) νούμερο 144.600 επισκέψεων τον Ιούλιο 2017, σπάσαμε Ζακυνθινό ρεκόρ στο imerazante.gr

23 χρόνια μετά (1994 – 2017) την έκδοση της ΗΜΕΡΑΣ, της πρώτης ημερήσιας εφημερίδα της Ζακύνθου, μετά τους σεισμούς το 1953, η εφημερίδα, πρωτοστατεί, εξελίσσετε και ανοίγει δρόμους καινοτομίας στην διαδικτυακή της έκδοση imerazante.gr.

Οι σύγχρονοι τρόποι διάχυσης της πληροφορίας, της επισκεψιμότητας, του ξεφυλλίσματος, της προτίμησης των πολιτών, είναι απόλυτα μετρήσιμοι.
Ουδείς πλέον, μπορεί να δηλώνει ότι θέλει και πολύ περισσότερο να εκτιμά ότι νομίζει…

Τα google analytics είναι απόλυτα μετρήσιμα έγκυρα στοιχεία, όπως κια μια σειρά έγκριτων επαγγελματικών εργαλείων μέτρησης που είναι στην διάθεση οποιουδήποτε θέλει – για εμπορικούς – πολιτικούς λόγους, ακόμη και από περιέργεια – να διαπιστώσει την επισκεψιμότητα, την διάδοση, την διάχυση της πληροφορίας.
Μακράν το καλύτερο εργαλείο είναι το similarweb.com

Τοποθετώντας το όνομα του website που επιθυμεί ο χρήστης, αμέσως λαμβάνει την κίνηση των περασμένων μηνών με πολλές ακόμη εξειδικευμένες πληροφορίες.

Δείτε την εκτίναξη στις 144.600 της μοναδικής επισκεψιμότητας του Ιουλίου 2017, στο imerazante.gr
Μπορείτε να συγκρίνεται όποιο άλλο website θελήσετε ώστε να δείτε πραγματικά τι ισχύει.
Οι επισκεψιμότητα του imerazante.gr όχι μόνο τον Ιουλίου αλλά πολλά τελευταία χρόνια, το καθιστά ως το πρώτο με τεράστια διαφορά από το δεύτερο website στη Ζάκυνθο (είτε είναι ενημερωτικό, είτε τουριστικό, είτε εμπορικό).

Για τους τους τελευταίους 12 μήνες (1 Αυγούστου 2016 – 5 Αυγούστου 2017) έρχονται να προστεθούν τα εξής:

 • Μοναδικοί χρήστες 741.509
 • Περίοδοι σύνδεσης 2.736.409
 • Προβολές σελίδας 5.174.841

  ……………..
  Για τον μήνα Ιούλιο 2017

 • Μοναδικοί χρήστες 144.606
 • Περίοδοι σύνδεσης 407.156
 • Προβολές σελίδας 727.217
 • Οι θέσεις πανελλαδικά και παγκόσμια

  Στην Ελλάδα ανάμεσα σε εκατομμύρια websites το imerazante.gr βρίσκεται πλέον στην θέση #2,012 ενώ παγκοσμίως ανάμεσα σε δισεκατομμύρια websites έχει την θέση #244,678. Παγκοσμίως ανάμεσα στα εκατοντάδες χιλιάδες ενημερωτικά portals η θέση του Ζακυνθινού ιστοτόπου είναι #23,775

  Η ομάδα κερδίζει!
  Και εδώ, όλο το δημοσιογραφικό, τεχνικό και διοικητικό επιτελείο της ΗΜΕΡΑΣ, είναι εκείνο που κέρδισε την εμπιστοσύνη του κοινού που το κατέταξε τόσο ψηλά στη συνείδηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη του!
  Ενα μεγάλο ευχαριστώ και υπόσχεση μας θα είναι η συνέχεια, όχι μόνο για το νησί και τους ανθρώπους του, αλλά για όλο τον πλανήτη που μας παρακολουθεί διαδικτυακά κάθε μέρα και ώρα!!!

  Το πιο δυνατό ιντερνετικό εργαλείο της Ζακύνθου

  Η τρομερή (για τα νησιωτικά δεδομένα) επισκεψιμότητα αποτελεί σοβαρό εμπορικό εργαλείο για την προβολή οποιασδήποτε επιχείρησης και δράσης. Είναι παγκοσμίως δεδομένο ότι η ιντερνετική παρουσία μιας επιχείρησηα δεν πρόκειται από μόνη της να αγγίξει τις επισκεψιμότητες επαγγελματικών websites και portals που εργάζονται αποκλειστικά για αυτό.
  Το imerazante.gr είναι το εργαλείο που θα ήθελε κάθε Ζακυνθινή επιχείρηση που χρειάζεται διαδικτυακή παρουσία.

  Η ανανέωση έρχεται το Σεπτέμβριο

  Το Σεπτέμβρη του 2017 το imerazante.gr γίνεται ακόμη πιο δυνατό, εύχρηστο, γραφιστικά τέλειο, ενημερωτικά σπουδαίο, εμπορικά διαχειρίσιμο, μέσα από τον νέο σχεδιασμό για τον οποίο εργαζόμαστε από κοινού με το set2web και τον Δημήτρη Μάργαρη τον οποίο και ευχαριστούμε!!!