Ο «ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ» ΜΙΜΗΣ ΔΟΜΑΖΟΣ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ | Παρουσίασε το βιβλίο του και «ταξίδεψε» τον κόσμο

Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους Έλληνες ποδοσφαιριστές στην ιστορία της χώρας. Ο «Στρατηγός» όπως τον αποκαλούσαν στο γήπεδο Μίμης Δομάζος παρουσίασε σε εκδήλωση της Λέσχης «Ο Ζάκυνθος» το βιβλίο του «Δομάζος», στο οποίο έχει μέσα σπάνιες στιγμές από την εντυπωσιακή του καριέρα αλλά και γεγονότα που δεν ήξερε ο πολύς κόσμος από την πορεία του στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Ο ίδιος σε ηλικία 75 χρονών, έδειξε πιο ορεξάτος από ποτέ, απαντώντας σε ερωτήσεις των όσων παρευρέθηκαν στην αίθουσα και λέγοντας όμορφες ιστορίες.
Μιλώντας στην «Ημέρα» ο Μίμης Δομάζος είπε για το βιβλίο του: » Oπωσδήποτε έχει πολλές ωραίες φωτογραφίες. Κάθε φωτογραφία έχει την ιστορία μου και μπορεί να το πάρει και ο μικρός και ο μεγάλος. Ο μικρός για να μάθει την ποδοσφαιρική μου καριέρα και ο μεγάλος να θυμηθεί πάρα πολλά. Κρατάω την αγάπη του κόσμου. Έχω πάει σε όλη την Ελλάδα και ακόμα πηγαίνουμε. Την άλλη εβδομάδα πάμε στη Σύρο. Βλέπω και οι νέοι έρχονται»..

Το παρών έδωσε ο Δήμαρχος Ζακύνθου στην παρουσίαση του βιβλίου του Μίμη Δομάζου και ευχαρίστησε τον σπουδαίο βετεράνο ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στον Ελληνικό αθλητισμό. Επίσης μίλησε και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου Λεωνίδας Μαλιούφας που αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για το τι έχει καταφέρει ο «Στρατηγός» στη χώρα μας, αναδεικνύοντας το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επίσης ήταν εκεί άνθρωποι του ποδοσφαίρου του νησιού μας, μικροί και μεγάλοι που χειροκρότησαν τον Μίμη Δομάζο, ενώ το παρών έδωσαν και παλαίμαχοι της Ζακύνθου που είχαν αγωνιστεί κόντρα στον σπουδαίο πρώην άσο του Παναθηναϊκού και θυμήθηκαν όμορφες ιστορίες μαζί του.