ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ Ο ΜΥΛΩΝΑΣ | Αβεβαιότητα για το μέλλον της Ζακύνθου

Δεν προχωράει όπως όλα δείχνουν η πρόταση του Κώστα Μυλωνά για την είσοδο οκτώ επιχειρηματίων στη Ζάκυνθο. Ο γνωστός παράγοντας με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενημέρωσε ότι αποσύρει την προσφορά του για το Δ.Σ. του ΑΠΣ, με αποτέλεσμα, η ομάδα να ξεκινάει και πάλι από το «μηδέν» την προσπάθεια συγκρότησης της.

Η ανάρτηση του: «Η πρόταση που είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα(χθες),είναι πιο παλιά…κάποιοι την γνώριζαν! Δεν την είχα δημοσιοποιήσει,γιατί πίστευα ότι δεν θα βρει ανταπόκριση. Όταν όμως είδα μόνο 3 υποψήφιους για το συμβούλιο μετά από 2 μήνες διαβουλεύσεων,όταν άκουσα κάποιες μίζερες απόψεις και όταν ειπώθηκαν κάποιες ανακρίβιες,εκνευρίστηκα με αποτάλεσμα να ειπωθεί η συγκεκριμένη πρόταση! Στην αρχή αιφνιδιάστηκα και εγώ από την αποδοχή της, όμως αργότερα και συνομιλώντας με πολλούς εμπλεκόμενους με τα κοινά της ομάδας, κατάλαβα οτι η πρόταση μου έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση στην ομάδα!Δεν ξέρω αν είναι σωστό να την αποσύρω τόσο νωρίς(κατά την άποψη μου είχε μεγάλες πιθανότητες να αλλάξει σελίδα η ομάδα), άλλα δεν θέλω να δημιουργήσω περισσότερα προβλήματα,ούτε να στεναχωρήσω αρκετούς φίλους της ομάδας μας που πιστεύουν ακόμη στο πρόεδρο!Να τους θυμίσω όμως ότι ο τρόπος που δουλεύει ο Στέλιος απωθεί αρκετούς ανθρώπους απ’την ομάδα…»

Το ανησυχητικό στους «κυανοκίτρινους» είναι ότι ο Στέλιος Γούναρης είναι χολωμένος μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ωστόσο δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του και το αν θα παραμείνει στον σύλλογο. Ο πρώην πρόεδρος της Ζακύνθου έχει εκφράσει στους δικούς του ανθρώπους την έντονη αγανάκτηση για το αν έχει προσσφέρει ή όχι στον σύλλογο, αφού έχει δηλώσει επανειλλημένως, ότι «χάλασε» ακόμα και την οικογένεια του για το καλό του ΑΠΣ. Όπως και να έχει, όλα δείχνουν ότι η Ζάκυνθος αν δεν αλλάξει κάτι θα πάει σε νέα Γενική Συνέλευση, με τα χρονικά περιθώρια για την παρουσία της Ζακύνθου στη Γ’ Εθνική να στενεύουν πολύ επικίνδυνα.