2η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ | Έφερε προτάσεις, ένταση και αγωνία για το μέλλον!!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11.30 η 2η Γενική Συνέλευση της Ζακύνθου. Στέλιος Γούναρης και Στράτος Κουρούμαλος, μαζί με τον Ντ. Κόκλα που θα είναι και αυτός στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, ανέλυσαν το πως θα λειτουργεί η ομάδα. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τον λόγο πήρε ο Κώστας Μυλώνας που ήταν στην περσινή διοίκηση και ανέφερε ότι εκπροσωπεί ομάδα επιχειρηματιών που ενδιαφέρονται μαζί με αυτόν να βάλουν ένα ποσό πάνω από 80,000 ευρώ. Κατά την διάρκεια της συζήτησης, υπήρξε ένταση ανάμεσα στον κ. Μυλωνά και τον κ. Γούναρη, με τον πρώτο να λέει στον πρώην ισχυρό άνδρα της Ζακύνθου για το πόσα χρήματα έβαλε στον σύλλογο την περσινή χρονιά
Ο κ. Γούναρης απάντησε 60,000 ευρώ, ωστόσο ο κ. Μυλωνάς αμφισβήτησε αυτό το γεγονός.
Στην συνέχεια ο Στέλιος Γούναρης αποχώρησε, με την συζήτηση να συνεχίζεται για την επόμενη μέρα της Ζακύνθου.

Η Γεν. Συνέλευση ξεκίνησε με τον κ. Γούναρη αρχικά να αναφέρει ότι ο σύλλογος θα λειτουργεί οργανωμένα και με τον καθένα να αναλαμβάνει πόστο να συνεισφέρει. Είπε για το θέμα του μάρκετινγκ που είναι βασικό κομμάτι, αλλά και εκείνο των μελών που δεν έχει η Ζάκυνθος και χρειάζεται να προχωρήσει μπροστά. Ο κ. Γούναρης είπε για άλλη μια φορά ότι η ομάδα δεν είναι δική του, ούτε του Στράτου και έκανε κάλεσμα σε όποιον θέλει να συνεισφέρει.

Από την δική του μεριά του ο Στράτος Κουρούμαλος σημείωσε ότι :»Πρέπει να κάνουμε συμβούλιο και να πάρουμε παίκτες και προπονητή. Τόσα χρόνια δεν έχει Δ.Σ.η ομάδα. Ο καθένας θα έχει έναν τομέα». Ο κ. Κουρούμαλος είπε ότι μεταξύ άλλων η Ζάκυνθος πρέπει να λειτουργήσει ομάδικα, ενώ σημείωσε: «Έχουμε ανάγκη από χρήματα. Θα πρέπει να βρεθούν επιχειρηματίες».

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο γνωστός παράγοντας Κώστας Μυλωνάς σημειώνοντας: «Άκουσα πως θα γίνει συμβούλιο. Πως θα εκλεγεί το συμβούλιο. Επίσης πρέπει να υπάρχει μίνιμουμ πόσα χρήματα θα βάζει ο καθένας». Επίσης ο κ. Μυλωνάς όπως και άλλοι ρώτησαν πόσα θα βάλουν οι κ. Γούναρης, Κουρούμαλος και Κόκλας. Ο πρώτος απάντησε ότι «Εγώ βάζω πάντα για την ομάδα 20-30,000 ευρώ».

Στη συνέχεια άνοιξε αντιπαράθεση ανάμεσα σε Γούναρη και Μυλωνά για το πόσα χρήματα είχε βάλει ο πρώην πρόεδρος της Ζακύνθου. Ο κ. Γούναρης απάντησε πως πλήρωσε τους Τριανταφυλλίδη, Παπαδόπουλο, Χιονίδη, ενώ έβαλε και μεγάλο ποσό για να επιστρέψει ο Ζαϊρί. Επίσης ανέφερε ότι ήταν εξωδιοικητικός του συλλόγου πέρσι και παρόλα αυτά έβαλε αρκετά χρήματα για το καλό της ομάδας.

Στη συνέχεια και μετά την πρόταση του κ. Μυλωνά που ανέφερε ότι εκπροσωπεί οκτώ επιχειρηματίες που θέλουν να μπουν στο συμβούλιο και θα βάλουν πάνω από 80,000 ευρώ ο κ. Γούναρης αποχώρησε και είπε μονολογώντας «Είναι ντροπή, δεν υπάρχει σεβασμός. Ισοπεδώνουν τα πάντα. Αυτό είναι το ευχαριστώ».

Να πούμε ότι κλείστηκε ραντεβού για αύριο το βράδυ ώστε να υπάρξει συζήτηση που έχει να κάνει με το μέλλον της Ζακύνθου και αν πουν άνθρωποι στη διοίκηση. Να σημειώσουμε ότι ο κ. Μυλωνάς ζήτησε διαφάνεια σχετικά με την διοίκηση, για να μπορέσει να προχωρήσει η πρόταση του.

Επίσης ο κ. Γεωργιτσόπουλος που ήταν παλιότερα στο συμβούλιο του Ζακυνθιακού ανέφερε ότι και αυτός θα συνεισφέρει οικονομικά στην νέα προσπάθεια. Να πούμε ότι τα ρεπορτάζ των τελευταίων μηνών σχετικά με υποψήφιους για το Δ.Σ. ανέφεραν και το όνομα του έμπειρου και αξιόλογου επιχειρηματία, ο οποίος πολλές φορές στο παρελθόν έχει εκδηλώσει την αγάπη του για τη Ζάκυνθο και το ποδόσφαιρο του νησιού μας.

Ο Ντ. Κόκλας σημείωσε ότι θέλει να μπει στη διοίκηση για να βοηθήσει την αγαπημένη του ομάδα και όχι για να γίνει πρόεδρος. «Το κάνω γιατί το γουστάρω. Θέλουμε να κάνουμε μια νέα αρχή. Έχεις οκτώ ανθρώπους Κώστα φέρτους να συζητήσουμε. Εγώ όπως ο Στράτος πέρυσι που είναι 70 χρονών, θέλω να κουβαλάω μπάλες και να μαζεύω τα πράγματα.

Πριν λήξει η Γεν. Συνέλευση ο κ. Κουρούμαλος σημείωσε ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να γίνει Δ.Σ., αφού χρειάζεται να προχωρήσει η δήλωση συμμετοχής στη Γ’ Εθνική.

Μικρά από την Γεν. Συνέλευση
* Βροντερή για άλλη μια φορά ήταν η απουσία των παλαιμάχων της Ζακύνθου. Ο μόνος που έδωσε το παρών από μόνος του ήταν ο Δ. Μουζάκης.

* Αρνητικό της Γεν. Συνέλευσης ήταν ότι μερικοί από αυτούς που ήθελαν να πουν τη γνώμη τους, «πεταγόντουσαν» και γινόταν ένα μπάχαλο, με τους κ. Γούναρη, Κουρούμαλο και Κόκλα πολλές φορές να προσπαθούν να συνετίσουν το κοινό.

* Προσκλήσεις σημείωσαν ότι έστειλαν σε αρκετούς οι κ. Γούναρης και Κουρούμαλος για να έρθουν στην Γεν. Συνέλευση, αλλά κανείς δεν έδωσε το παρών όπως ανέφεραν.

* Τον Στ. Γούναρη έψαχναν όλοι στο τέλος της Γεν. Συνέλευσης, με τον έμπειρο παράγοντα να αποχωρεί πριν την λήξη της διαδικασίας.

* 40-50 άτομα έδωσαν το παρών. Λίγο περισσότεροι από την πρώτη Γεν. Συνέλευση πριν μια εβδομάδα.

* Μετά από αναφορά ενός φίλαθλου χειροκροτήθηκαν ο γιός του Χρ. Κομιώτη Παναγιώτης που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 14 ετών, αλλά και ο επί σειρά ετών φίλος της Ζακύνθου Ανδρέας Πανόπουλος που πέθανε την περασμένη εβδομάδα.