ΣΤΙΓΜέΣ… Madisons ένας «άλλος» χώρος | Κυκλοφορεί στις 4/8 με την «ΗΜΕΡΑ»

Από όλες τις πανσέληνους του έτους, η πανσέληνος του Αυγούστου χαρίζει κάθε χρόνο ένα θέαμα μαγευτικό.
Έτσι την ερχόμενη Δευτέρα 7 Αυγούστου, στρέψτε το βλέμμα στον ουρανό, αναζητείστε κάποιο σημείο που ανενόχλητοι θα μπορείτε να θαυμάσετε το ολόγιομο καλοκαιρινό Φεγγάρι και αφήστε το μυαλό να γεμίσει με σκέψεις και εικόνες που τα μάτια στέλνουν είτε είστε μόνοι είτε με παρέα. Ποιος ξέρει; Ισως έχει και αυτό το δικό του κώδικα επικοινωνίας και να μπορεί να αντιλαμβάνεται ό,τι αισθάνεστε. Μπορεί αν θέλετε να γίνει ο ταχυδρόμος των σκέψεων και των συναισθημάτων σας και να μεταφέρει μηνύματα, σε όποιον θέλετε, όπου και αν βρίσκεται, όσο μακριά και αν βρίσκεται.

Τα ταξίδια και η γνωριμία με διαφορετικές κουλτούρες, τα θέλω των φίλων και η ανάγκη για κάτι διαφορετικό, οδήγησαν στο να δημιουργηθεί το Madisons στην καρδιά της παραλιακής οδού του νησιού μας. Όχι άλλος ένας χώρος… αλλά ένας «άλλος» χώρος…!
Ένας χώρος για να προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία στο νησί, που τόσο αγαπάμε.
Ένας χώρος που από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, βλέπεις τη μέρα να αλλάζει σε συνδυασμό με ότι επιλέξεις: πρωϊνό, καφέ, φαγητό.
Επιλέγοντας ένα ποτό στο bar το ταξίδι ξεκινά έχουμε μια ευφάνταστη συλλογή από σπάνιες ετικέτες που αξίζουν αρκετές αναγνώσεις και δοκιμές. Τα cocktails ξεφεύγουν εντελώς από τα συνηθισμένα. Από τα κλασικά στα πιο σύγχρονα. Από ελληνικό και διεθνή αμπελώνα η λίστα κρασιών μας αξίζει τη δοκιμή σας όχι μόνο σε μπουκάλι.