ΦΛΟΓΑ ΚΥΨΕΛΗΣ | Ιστορική επιστροφή στις Τοπικές Κατηγορίες

Από το 2011 που αποχώρησε από τα Τοπικά Πρωταθλήματα η Φλόγα Κυψέλης μέχρι και φέτος παρέμενε ανενεργή. Τελικά και μετά από διεργασίες παλιών ποδοσφαιριστών αλλά και ανθρώπων που έχουν όρεξη να βοηθήσουν, το σωματείο επιστρέφει μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, έχοντας σκοπό να έχει αξιοπρεπή παρουσία στο πρωτάθλημα και παλεύοντας για το καλύτερο.
Ο Αντρέας Καλογερίας που είναι ένας από τους παλιούς ποδοσφαιριστές της Φλόγας Κυψέλης και συμμετέχει στην επιστροφή της στις Τοπικές Κατηγορίες, αναφέρθηκε για την νέα προσπάθεια της ομάδας.
«Το σκεφτόμασταν εδώ και 2-3 χρόνια και εγώ ήμουν από τους πιο παλιούς παίκτες που έπαιζα μπάλα. Είμαστε 5-6 παλιοί παίκτες και πσιτεύουμε ότι αυτή η ομάδα μπορεί να ξαναδημιουργηθεί γιατί υπάρχουν παιδιά που ήταν το 2011 και θέλουν να έρθουν στο σωματείο. Δεν θα κατέβουμε μόνο να παίξουμε αλλά θα παλέψουμε για το καλύτερο».
Ήδη συγκροτήθηκε προσωρινή διοίκηση στο Ζακυνθινό σωματείο, ενώ τοποθετήθηκε στην θέση του προπονητή ο Αλέκος Αντίοχος που συμμετείχε και τα παλιά χρόνια που η ομάδα από την Κυψέλη συμμετείχε στα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα του νησιού μας.
Σε σύντομο χρονικό διάστημα αναμένεται να γίνουν εκλογές, όπου θα συγκροτηθεί το Διοικητικό Συμβούλιο και θα αποτελείται από παλαίμαχους ασους της Φλόγας αλλά και ανθρώπους που θέλουν να συνεισφέρουν στην νέα προσπάθεια.
Επίσης η ομάδα έχει ήδη συμφωνήσει με ποδοσφαιριστές που θα την στελεχώσουν για την νέα χρονιά στην Β’ Κατηγορία και θα την βοηθήσουν να πρωταγωνιστήσει και πάλι στο νησί μας.