Κασσιμάτης: Δυστυχώς για Εσάς τα ψέματα τελείωσαν κ Δήμαρχε!

Το θέμα των έργων στο εθνικό στάδιο Ζακύνθου, έρχεται στο προσκήνιο της αντιπαράθεσης μεταξύ της Δημοτικής Παράταξης Ζακυνθινή Αναγέννηση και του Δημάρχου Ζακύνθου Παύλου Κολοκοτσά με αφορμή σχολιασμό του τελευταίου.
Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση που υπογράφει ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Ζακυνθινής Αναγέννησης, Αντώνης Κασσιμάτης

Οργισμένη ήταν ήταν η απάντηση του κ Δημάρχου σε δημόσιο σχολιασμό μας σχετικά με το ποια ακριβώς ήταν η συμμετοχή του στο έργο της αναβάθμισης του δημοτικού σταδίου (πυλώνες ηλεκτροφωτισμοί και ταρτάν αγωνιστικού χώρου).
Το έργο αξίας περίπου ενός εκατομμυρίου (1.000.000) ευρώ σχεδιάστηκε και εκτελέσθηκε από τον βουλευτή Ζακύνθου και υπουργό Σταύρο Κοντονή μεσώ της ΓΓΑ και είναι ένα πραγματικό στολίδι για τις αθλητικές υποδομές του νησιού μας. Εφαλτήριο για νέες μεγάλες αθλητικές επιτυχίες για την ζακυνθινή νεολαία.
Επειδή σήμερα όμως όλα έρχονται στο φως. Θα πρέπει να γνωρίζει η κοινωνία ότι στην τελευταία φάση υλοποίησης του έργου (κατασκευή ταρτάν) φέτος τον Ιούνιο, κάποιοι επιχείρησαν να το σταματήσουν βάζοντάς φωτιά ( !!) στα υλικά που είχαν παραμείνει εντελώς αφύλακτα με ευθύνη του κ Δημάρχου στο χώρο του δημοτικού σταδίου. Τόσο έμπρακτο ήταν το ενδιαφέρον του για την ολοκλήρωση του έργου.
Είναι αδύνατον πλέον κ Δήμαρχε να κρύψετε την ανικανότητα σας. Είτε αυτό λέγεται έργο πλατείας Σολωμού είτε διαχείριση απορριμάτων είτε αντιμετώπιση της παραβατικότητας στο Λαγάνα και αλλού . Είτε αυτό λέγεται γενικότερα έντιμη και διαφανής λειτουργία του δήμου.
Αλήθεια αυτά που ισχυρίζεστε ότι κάνατε στο δημοτικό στάδιο μήπως έγιναν με πλαστογραφημένες αποφάσεις ανάθεσης;
Και είστε σίγουρος ότι δεν θα πληρωθούν με πλαστές διαταγές πληρωμής;

Ζάκυνθος 2/8/2017

Αντώνης Κασσιματης
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης
Ζακυνθινή Αναγέννηση