ΒΑΒΕΛ 2 | NATAΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ | Μια παράσταση με ένταση και παλμό

Η ΒΑΒΕΛ2 – βασισμένη στην 5η δισκογραφική συνάντηση της Νατάσσας Μποφίλιου με το Θέμη Καραμουρατίδη και το Γεράσιμο Ευαγγελάτο – ανανεώνει τον ήχο και το ύφος της και μετά τις συνεχόμενες sold out παραστάσεις του χειμώνα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ταξιδεύει το καλοκαίρι σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Τη Δευτέρα 7 Αυγούστου, στις 9.30μμ η Nατάσσα Μποφίλιου θα εμφανίζεται στο ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ στη Ζάκυνθο, πιο εξωστρεφής από ποτέ, με περισσότερο πάθος, ένταση και παλμό.
Η ΒΑΒΕΛ2 είναι μια ολοκαίνουρια, αστραφτερή παράσταση υψηλής αισθητικής και άρτιας παραγωγής. Σε αυτήν υπάρχουν όλα: οι μεγάλες τους επιτυχίες αλλά και απρόσμενα περάσματα σε αγαπημένες στιγμές από το παρελθόν. Μία εξαιρετική, καλοκουρδισμένη μπάντα με πρωτότυπες, διονυσιακές ενορχηστρώσεις. Οι εικόνες, τα αισθήματα, οι αφορμές που δίνουν υπόσταση στα τραγούδια τους.
Τη Δευτέρα 7 Αυγούστου, η παράσταση που συζητήθηκε όσο λίγες τη χρονιά που πέρασε, που έγινε κοινό μυστικό και τόπος συνάντησης και ταξίδεψε σε Ελλάδα κι εξωτερικό, έρχεται και στη Ζάκυνθο και μας προσκαλεί στις 9.30μμ στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο να ενώσουμε τις φωνές μας κόντρα στους δύσκολους καιρούς.
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 13€ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ, 15€ ΤΑΜΕΙΟ – Άνεργοι, φοιτητές, πολύτεκνοι, παιδιά 6 έως 12 ετών: 13€ ΑΜΕΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙ ΤΟΥΣ: ΔΩΡΕΑΝ – Τα παιδιά έως 6 ετών δεν πληρώνουν.
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΕΥΡΩΠΗ», ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 5, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΙΤΗ, 21ης ΜΑΪΟΥ 8, ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ «ΠΛ. ΠΛΑΙΣΙΟ», ΑΛ. ΡΩΜΑ 41, ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΠΥΡΟΣ, ΚΑΤΑΣΤΑΡΙ ΑΛΥΚΩΝ

φωτο: The-TOC