Στον… αφρό της αγοράς η “Kefalonian Beer”

Αψηφώντας την οικονομική κρίση, τρεις νέοι άνθρωποι τόλμησαν και ίδρυσαν τη δική τους μικροζυθοποιία, δημιουργώντας την πρώτη χειροποίητη μπίρα της Κεφαλονιάς. Το αποτέλεσμα, μάλιστα, τους δικαίωσε καθώς ήδη βρίσκονται σε συζητήσεις για επέκταση σε δύο ευρωπαϊκές αγορές. Όταν η κεφαλονίτικη «κουρλαμάδα» στοχεύσει στο επιχειρείν, τότε αψηφά την κρίση, δημιουργεί και πετυχαίνει. Στον σχεδόν ένα χρόνο ζωής που μετρά η Μικροζυθοποιία Κεφαλονιάς & Ιθάκης, έχει καταφέρει να κερδίσει το στοίχημα της αποδοχής των καταναλωτών, καθώς η πρώτη χειροποίητη μπίρα της Κεφαλονιάς που φέρει την επωνυμία «Kefalonian Beer» έχει ήδη ξεπεράσει τα όρια του νησιού και δέχεται προτάσεις για να «φιλοξενηθεί» σε διεθνή ράφια. Πίσω από την πρώτη μικροζυθοποιία της Κεφαλονιάς βρίσκονται τρεις νέοι άνθρωποι: ο Γιάννης Πολυχρονάτος, ο Νίκος και ο Κυριάκος Μωραΐτης, οι οποίοι συνδύασαν την αγάπη για το νησί τους και για την μπίρα, τα «πάντρεψαν» και κάλυψαν το «κενό» που υπήρχε στην τοπική αγορά.

φωτο: naftemporiki