Φιλέτο τσιπούρας με ρεβιθάδα μανιταριών

Υλικά: για 2 άτομα
2 τσιπούρες φιλεταρισμένες
200 γρ. Ρεβίθια (μουλιασμένα από την προηγούμενη)
1 πράσο
2 Φρέσκα κρεμμύδια
100 γρ. Μανιτάρια champinion
Τζίντζερ σκόνη
Κόλιανδρος σκόνη
Ελαιόλαδο
1 lime
Σχοινόπρασο
Κρέμα γάλακτος
1 κ.σ. Βούτυρο
Αλάτι στην γεύση

Εκτέλεση
Ξεκινάμε βράζοντας τα ρεβίθια σε άφθονο αλατισμένο νερό. Μόλις μαλακώσουν αρκετά τα σουρώνουμε και τα χοντροκόβουμε σε ξύλο κοπής. Ετοιμάζουμε και τα υπόλοιπα λαχανικά τα μανιτάρια κομμένες λεπτές φέτες, το πράσο και το κρεμμύδι ψιλοκομμένα. Σε αντικολλητικό βαθύ τηγάνι με ελαιόλαδο σοτάρουμε με σειρά το πράσο-κρεμμύδι, τα χοντροκομμένα ρεβίθια και τα μανιτάρια. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε κρέμα γάλακτος ίσα ίσα να σκεπαστούν. Χαμηλώνουμε να σιγοβράσει και μόλις δέσει αποσύρουμε από την φωτιά δοκιμάζουμε για αλάτι πιπέρι, τελειώνουμε με ψιλοκομμένο σχοινόπρασο και ξύσμα lime και διατηρούμε ζεστό. Στη συνέχεια μαρινάρουμε στιγμιαία τα φιλέτα ψαριού με ελαιόλαδο, αλάτι, χοντροκομμένο πιπέρι, τζίντζερ και κόλιανδρο. Σε καυτό τηγάνι με ελαιόλαδο περνάμε τα φιλέτα πρώτα με το δέρμα κάτω για τέσσερα λεπτά. Γυρίζουμε και αποσύρουμε αφήνοντας τα για λίγα λεπτά έτσι εκτός φωτιάς ώστε να παραμείνουν ζουμερά. Σερβίρουμε σε ανοιχτό πιάτο την ρεβυθάδα και στην κορυφή τα φιλέτα ψαριού. Ραντίζουμε με ελαιόλαδο, σταγόνες από το lime και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.