Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ | Καθοριστική για τη Ζάκυνθο

Αναταράξεις έχουν προκληθεί τις τελευταίες ημέρες μετά την ανακοίνωση των Παλαιμάχων της Ζακύνθου, που αναφέρθηκαν σχετικά με τους υποψήφιους που είναι να μπουν στη διοίκηση των «κυανοκίτρινων» αλλά και για την σκέψη και κίνηση τους να δημιουργήσουν ομάδα στο Τοπικό Πρωτάθλημα του νησιού μας. Τη δεδομένη χρονική στιγμή οι Στ. Γούναρης και Στρ. Κουρούμαλος τηρούν σιγή ιχθύος και σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα απαντήσουν στην Γεν. Συνέλευση της ομάδας στα όποια ζητήματα έχουν ανοίξει μετά την ανακοίνωση των Βετεράνων της Ζακύνθου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πιθανή ημερομηνία είναι η προσεχή Κυριακή ώστε να γίνει η συνέλευση και να συζητηθούν εκεί τα όποια θέματα έχουν προκύψει σχετικά με τη Ζάκυνθο που ετοιμάζεται να μετονομαστεί σε «Ζάκυνθο 1961».
Θυμίζουμε ότι οι παλαίμαχοι στην ανακοίνωση τους ανέφεραν ότι ο ΑΠΣ θα αγωνιστεί στα Τοπικά Πρωταθλήματα λέγοντας μεταξύ άλλων τα εξής: « Με γνώμονα την ιστορία του συλλόγου και τους ηρωικούς φιλάθλους που σχεδόν 50 χρόνια γεμάτα πίκρα και χαρές είναι κοντά στην ομάδα δηλώνουμε ότι ο ΑΠΣ θα αγωνιστεί στην Α’ Κατηγορία ΕΠΣ Ζακύνθου».
Η πόλωση στην ομάδα της Ζακύνθου έχει προκαλέσει τριγμούς, με τον σύλλογο να καλείται ενόψει και της νέας χρονιάς στη Γ’ Εθνική να λύσει τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί και να είναι ενωμένος και δυνατός στην παρουσία του σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα.

Κρούση σε Ζακυνθινούς ποδοσφαιριστές

Όλο και πιο έντονα ακούγεται το τελευταίο χρονικό διάστημα ότι η Ζάκυνθος προσπαθεί να αυξήσει τον αριθμό ποιοτικών Ζακυνθινών ποδοσφαιριστών. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη γίνει κρούση σε παίκτες που έχουν φορέσει στο παρελθόν τα «κυανοκίτρινα» για να επιστρέψουν και να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται στη Γ’ Εθνική. Πολλά θα παίξουν ρόλο βέβαια από την οικονομική δύναμη της Ζακύνθου στο νέο πρωτάθλημα, ώστε να μπορέσει να προσελκύσει πιο έμπειρα ονόματα που θα συνεισφέρουν στην κατηγορία.
Σημειώνουμε σε αυτό ότι Στ. Γούναρης και Στρ. Κουρούμαλος θέλουν να στηρίξουν παίκτες από το νησί μας για να παίξουν στη Ζάκυνθο, τονίζοντας ότι δεν θα κάνουν πολλές μεταγραφές και θα κινηθούν συντηρητικά στο οικονομικό κομμάτι.