ΑΓΕΖ | Αναζητά την λύση στην θέση του πλέι μέικερ

Ένα πρόβλημα που καλείται να λύσει το τεχνικό τιμ της ΑΓΕΖ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Α1 ΕΣΚΑΗ είναι εκείνο του πλέι μέικερ. Ο βασικός πόϊντ γκάρντ της ομάδας Διονύσης Μάργαρης θα αποχωρήσει λόγω σπουδών και μένει ουσιαστικά κενή η θέση του, αφού είναι ερωτηματικό αν θα παραμείνει στο ροστερ και τη νέα χρονιά ο Ανέστης Τζινόπουλος. Ο έμπειρος μπασκετμπολίστας έχει μιλήσει με τον νέο προπονητή Δημήτρη Κοριανίτη, ωστόσο δεν έχει δώσει απάντηση για το αν θα συμμετάσχει τη νέα χρονιά. Θυμίζουμε ότι ο Τζινόπουλος πέρσι επέστρεψε στην ΑΓΕΖ αλλά τα προβλήμα τραυματισμών δεν του επέτρεψαν να βοηθήσει όσο θα ήθελε.
Η διοίκηση της ΑΓΕΖ σε συνεργασία με το τεχνικό τιμ θα κοιτάξει να βρει την άκρη για το ζήτημα αυτό, αφού υπάρχουν και άλλοι τρόποι να καλυφθεί το κενό στη θέση του πλέι μέικερ, αφού και ο Χρήστος Κοτσέτας που αποκτήθηκε μπορεί να αγωνιστεί εκεί.
Ο Δημήτρης Κοριανίτης μιλώντας στην «Ημέρα» για αυτό το θέμα είχε τονίσει: «Υπάρχει πρόβλημα στον άσο γιατί φεύγει ο Μάργαρης Δ. (σπουδές) σε εκείνη τη θέση, αλλά υπάρχουν παιδιά που μπορούν να βοηθήσουν. Κοιτάζουμε προσεκτικά για το αν χρειαστεί περαιτέρω ενίσχυση η ομάδα».