ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ | Χωρίς ρεύμα το Δημοτικό Στάδιο

Χωρίς ηλεκτροδότηση έχουν μείνει οι εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Ζακύνθου, με τους ηλεκτρολόγους της εργολήπτριας εταιρίας να έρχονται στο νησί μας για να δουν ποιο πρόβλημα έχει δημιουργηθεί. Ο υπεύθυνος του γηπέδου Ν. Γκούσκος αναφέρθηκε στο ζήτημα λέγοντας: «Έγινε η σύνδεση της ΔΕΗ με την αύξηση ισχύος νο. 7. Σε συνεργασία με τους τέσσερις ηλεκτρολόγους του Δήμου αποσυνδέσαμε τις δυο παλιές φάσεις που τροφοδοτούσαν ρεύμα το αντλιοστάσιο και όλες τις εγκαταστάσεις του Σταδίου. Μετά παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα. Με την καινούργια σύνδεση δεν έχει ρεύμα το αντλιοστάσιο και όλες οι εγκαταστάσεις του Σταδίου. Δεν μπορώ να ποτίσω επίσης και όντως υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Έρχονται ηλεκτρολόγοι της εργολήπτριας εταιρίας και σε συνεργασία με τους ηλεκτρολόγους του Δήμου και την ΔΕΗ θα δούμε που υπάρχει πρόβλημα. Δεν εξαφανιστήκαμε, είμαστε εδώ».
Ο κ. Γκούσκος μίλησε και για το ζήτημα που είχε δημιουργηθεί στο Δημοτικό Στάδιο σχετικά με την υδροδότηση του, αφού αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να ποτιστεί σωστά ο φυσικός χλοοτάπητας τις προηγούμενες ημέρες.
«Υπήρχε πρόβλημα λόγω των πυρκαγιών . Δεν μπορούσαμε από τους πυροσβεστικούς κρουνούς γιατί η τροφοδότηση του νερού στο γήπεδο γίνεται απευθείας Αεροδρόμιο, Πυροσβεστική και Στάδιο. Όταν κλείσουν οι κρουνοί αυτοί και δοθεί μεγαλύτερη ποσότητα νερού στα ορεινά, επόμενο είναι να υπάρχει λιγότερο νερό στο Στάδιο,την Πυροσβεστική και το Αεροδρόμιο. Αυτή τη στιγμή στέκομαι στις κιτρινίλες που υπάρχουν στο γήπεδο. Όταν είναι 14 άτομα που τοποθετούν το ταρτάν και παίρνουν κόλλες χημικές, πατάνε στο χόρτο με τα καρότσια. Σε δέκα λεπτά η κόλλα ξεραίνεται. Σε πέντε μέρες θα επαναφέρω το χόρτο αν έχω το νερό. Αύριο (σήμερα) θα είναι ο γεωπόνος εδώ και αν έχω νερό θα λιπάσουμε και θα ραντίσουμε».