ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ | «Σας χαρίζουμε το πρωτάθλημα»

Στα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στην ομάδα της Ζακύνθου και την επόμενη διοικητική της ημέρα αναφέρθηκαν οι παλαίμαχοι του συλλόγου. Με ανακοίνωση τους αναφέρθηκαν για τα πρόσωπα που έχουν ακουστεί για να μπουν στο Δ.Σ. του συλλόγου, αλλά και την νέα ονομασία της Ζακύνθου για να συμμετάσχει στη Γ’ Εθνική.
Η ανακοίνωση του Δ.Σ. των παλαιμάχων:
«Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα που έχουν επίκεντρο την αγαπημένη μας ομάδα του νησιού, τον ιστορικό ΑΠΣ Ζάκυνθος, οι παλαίμαχοι του ΑΠΣ έχουν υποχρέωση να απαντήσουν στον κ. Κουρούμαλο σχετικά με δηλώσεις του περί αφθάρτων προσώπων που θα πρέπει να στελεχώσουν την ομάδα όραμα που από κοινού με τον κ. Γούναρη αποφάσισαν και το όνομα αυτής σε Ζάκυνθο 1961 και όχι σε Ζάκυνθο ΑΠΣ όπως είναι ηθικό με προσθήκη κάτι άλλο για το ανήθικο…χρέος κλπ. Σας χαρίζουμε το πρωτάθλημα που το κατέκτησαν οι «Απέναντι», ο μάγος Ζαϊρί και όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν έχοντας στο μέρος της καρδιάς τους το σήμα του ΑΠΣ. Το 1961 μας θυμίζει όταν φεύγανε για Γερμανία και Αυστραλία οι πατριώτες μας μετανάστες για μια καλύτερη τύχη στη ζωή τους. Δεν έχει σχέση με την ομάδα μας που ανεπιτυχώς προσπάθησε ο κ. Γούναρης να αλλάξει πάλι πριν από μερικά χρόνια. Αλήθεια σε τι η εμμονή; Με γνώμονα την ιστορία του συλλόγου και τους ηρωικούς φιλάθλους που σχεδόν 50 χρόνια γεμάτα πίκρα και χαρές είναι κοντά στην ομάδα δηλώνουμε ότι ο ΑΠΣ θα αγωνιστεί στην Α’ Κατηγορία Τοπικού. Δυστυχώς τους άφθαρτους σας τους χαρίζουμε. Είναι οι ίδιοι που όταν η ομάδα μας ήταν στη Β’ Εθνική και έχανε πανηγύριζαν και χειροκροτούσαν τον αντίπαλο από ευγένεια. Καλή αντάμωση στα γουναράδικα».
Στη Ζάκυνθο συνεχίζεται η αναζήτηση μελών για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας και οι εξελίξεις τις επόμενες ημέρες αναμένονται ραγδαίες για τους «κυανοκίτρινους» που ετοιμάζονται για να αγωνιστούν και πάλι στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μετά την περσινή κατάκτηση του τίτλου στην Α’ Κατηγορία.