ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ | Συνέχισε την παράδοση με λαχειοφόρο αγορά

Για άλλη μια χρονιά ο Αστέρας Μαχαιράδου έμεινε πιστός στην παράδοση, αφού στο Πανηγύρι της Αγίας Μαύρας οργάνωσε λαχειοφόρο αγορά. Η διοίκηση όπως κάθε χρόνο θέλησε να προχωρήσει σε μια ενέργεια οικονομικής ενίσχυσης του σωματείου, με τον κόσμο να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα και να δίνει χρήματα για να ενισχύσει την προσπάθεια τους. Φέτος το δώρο ήταν μια τηλεόραση για έναν τυχερό, με τον Αστέρα Μαχαιράδου να συνεχίζει την πρωτοβουλία που έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι άνθρωποι του Αστέρα Μαχαιράδου δεν συμμετέχουν μόνο στο Πανηγύρι της Αγίας Μαύρας με την λαχειοφόρο αγορά, αλλά βοηθάνε και στην περιφορά της Άγιας εικόνας στους δρόμους και τις γειτονιές της περιοχής.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο σύλλογος κοιτάζει να δει τι θα κάνει στο θέμα του προπονητή, με τον Θοδωρή Παραστατίδη να μην έχει ξεκαθαρίσει αν θα καθίσει στον πάγκο ή όχι. Από εκεί και πέρα η διοίκηση θα κοιτάξει και την αγωνιστική ενίσχυση της ομάδας, θέλοντας την επόμενη χρονιά να διεκδικήσει την είσοδο της στα πλέι οφ.