ΝΟΔΕ ΖΑΚΥΝΘΟΥ | Πού είναι τώρα ο κ. Κοντονής;

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Πού είναι τώρα ο κ. Κοντονής;
Ο λαλίστατος κατά τα άλλα εκπρόσωπος του νησιού μας, έπειτα από τη βαρύγδουπη ανακοίνωσή του γεμάτη υπονοούμενα, σκιές και φαντάσματα κατά της ΝΔ, έχει πλέον εξαφανιστεί.

Δεν είναι πλέον βουλευτής Ζακύνθου; Δυσκολεύεται να ασχοληθεί με υποθέσεις του νομού ή έχει πέσει με τα μούτρα στην επιχείρηση συσκότισης της υπόθεσης του «NOOR 1»;

Καταλαβαίνουμε το άγχος του ιδίου και άλλων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ να αποφύγουν πάση θυσία τη σύσταση εξεταστικής για το θέμα αυτό.

Ο κ. Κοντονής είναι σε πανικό αυτό είναι βέβαιο.

Αντί να δείξει πραγματικό ενδιαφέρον για τον τόπο του με πρωτοφανή ανευθυνότητα και υποκρισία, επιδίδεται σε μικροκομματικά παιχνίδια.
Σε πανικό και μη μπορώντας να διαχειριστεί το πρωτοφανές σκάνδαλο συγκάλυψης του κ. Καμμένου ο οποίος σε άμεση επικοινωνία με εμπόρους ναρκωτικών προσπαθούσε να χειραγωγήσει την δικαιοσύνη, προέβη σε μια απέλπιδα εκστρατεία σπίλωσης της ΝΔ ,για ένα θέμα που αφορά την τοπική αυτοδιοίκηση που για μας είναι και θα είναι ένας θεσμός αδιαίρετος κι αχρωμάτιστος , για αυτό και εντός της Δημοτικής αρχής υπάρχουν και στελέχη που στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο κ. Αντίοχος Μπαλιακράς, αναπληρωτής Δήμαρχος και άλλοι !

Εφόσον οι τυφλές του επιθέσεις κατά της ΝΔ έπεσαν στο κενό, έπελεξε την τακτική του στρουθοκαμηλισμού!
Όσο καιρό και αν περάσει εν κρυπτώ ο κ. Κοντονής και παρά τις «φιλότιμες» προσπάθειές του να σπείρει το διχασμό στην κοινωνία της Ζακύνθου, δεν πρόκειται να αποφύγει την αλήθεια, που ούτως ή άλλως θα έρθει στο φως.
Οι ευθύνες δεν παραγράφονται και θα αποδοθούν σε αυτούς που τις έχουν, όποιοι και αν είναι.
Κύριε Κοντονή, τα πολιτικά πυροτεχνήματα κάνουν πολύ θόρυβο, αλλά ξεχνιούνται γρήγορα και αυτό που μένει είναι η αλήθεια.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ