Ζακάνθη | Εστιατόριο – μπαρ

Το Ζακάνθη είναι ένα όμορφο εστιατόριο μέσα σε έναν υπέροχο κήπο, σε ένα μαγευτικό περιβάλλον με κεριά, με κομψές πινελιές που δεν θα βρείτε εύκολα αλλού, με δημιουργική ελληνική κουζίνα και χαλαρωτικό στυλ που προσφέρεται για εξαιρετικά δείπνα.

Πρωτοξεκίνησε το 1979, όταν το Καλαμάκι ήταν ένα μικρό χωριό και από τότε το Ζακάνθη, παραμένει αγαπημένο εστιατόριο για ζευγάρια, οικογένειες αλλά και παρέες φίλων.
Υπό νέα πλέον Δ/νση από το 2014 με νέο σεφ και ένα εντελώς ανανεωμένο μενού για το 2017, το Ζακάνθη συνεχίζει να εξελίσσεται, υποστηρίζοντας τη φήμη ως ένα από τα καλύτερα εστιατόρια του νησιού. Είτε πρόκειται για ένα ρομαντικό ή ιδιαίτερο δείπνο, είτε πρόκειται για βραδινά κοκτέιλ ή χαλαρό φαγητό και ποτά, το Ζακάνθη προσφέρει μια πραγματικά μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία.

Ελάτε να απολαύσετε υπέροχα φρέσκα φαγητά και να δοκιμάσετε τα κρασιά, στον κήπο ή σε κάποιον από τους διαμορφωμένους χώρους μας, ή να απολαύσετε νόστιμα κοκτέιλ με ζωντανή μουσική στην όμορφη ατμόσφαιρα που δημιουργήσαμε στο μπαρ του κήπου μας.
Στην κεντρική οδό στο Καλαμάκι, η Ζακάνθη συνδυάζει εξαιρετική ποιότητα, αξία και εξυπηρέτηση.

Και για εκείνους που πραγματικά θέλουν να απολαμβάνουν τα βραδινά κοκτέιλ τους, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το άνοιγμα του νέου μας μουσικού μπαρ, «111». Ένας ξεχωριστός από το κεντρικό εστιατόριο χώρος, στον κήπο, το Bar 111 προσφέρει χαλαρή αλλά δροσερή ατμόσφαιρα, ιδιαίτερο design, εξαιρετική μουσική.