ΣΤΙΓΜέΣ… Τα μονοπάτια του ήλιου οδηγούν στο Τσιλιβί | Κυκλοφορεί 23/06 με την «ΗΜΕΡΑ»

Στο Τσιλιβί ταξιδεύουμε σήμερα, σε μια άμεσα προσβάσιμη σε όλους περιοχή, μόλις 10 λεπτά από την πόλη, με έντονη ζωή το καλοκαίρι, τόσο την ημέρα όσο και το βράδυ.
Δεν είναι τυχαίο που η ευρύτερη περιοχή, συγκεντρώνει ίσως τις περισσότερες ξενοδοχειακές μονάδες και καταλύματα με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, σε όλο το νησί και συνέχεια αναπτύσσεται στον τομέα αυτό.

Με καθαρές και οργανωμένες παραλίες για όλα τα γούστα, ιδανικές για παιδιά, με beach bars και θαλάσσια σπορ για πιο περιπετειώδη στιγμές και όμορφα παραλιακά ταβερνάκια, αλλά και εστιατόρια σε σημεία με θέα που κόβουν την ανάσα.

Στο σημερινό μας τεύχος θα δείτε και μερικές δικές μας προτάσεις για το τι μπορείτε να κάνετε όταν βρεθείτε στην περιοχή αυτή, αλλά και όσοι δεν την γνωρίζετε να πάρετε μια γεύση από την όμορφη αυτή περιοχή μας…

Πάντως ό,τι και να κάνετε, εκείνο που δεν πρέπει να χάσετε είναι η θέα από το Balcony Restaurant με το ηλιοβασίλεμα στα πόδια σας που κυριολεκτικά θα σας γεμίσει με εικόνες μοναδικές και ανεξίτηλες…