Θλίψη στη Ζάκυνθο | Απρόσμενη απώλεια αξιωματικού πλοίου της γραμμής Κυλλήνης – Ζακύνθου

Στη θλίψη έχει βυθίσει την τοπική κοινωνία και ιδιαιτέρως την ναυτική οικογένεια της Ζακύνθου το απρόσμενο αποτέλεσμα των ερευνών για τον εντοπισμό του 43χρονου αξιωματικού πλοίου της γραμμής Κυλλήνης – Ζακύνθου Γ.Δ. (κατοίκου εν ζωή Βυζαντίδας Αργασίου) τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από προχθές το βράδυ αφότου το πλοίο που υπηρετούσε εκτέλεσε το τελευταίο δρομολόγιο για Κυλλήνη και είχε διανυκτέρευση.

Ο αξιωματικός -σύμφωνα με πληροφορίες- βγήκε για μια βραδινή βόλτα και έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν. Χθες το πρωί το πλοίο ξεκίνησε το δρομολόγιό του προς τον Πόρο Κεφαλονιάς χωρίς να έχει γίνει αντιληπτό ότι ο άτυχος αξιωματικός δεν είχε επιβιβαστεί αφού οι συνάδελφοί του είχαν την πεποίθηση ότι βρίσκεται στην καμπίνα του. Ωστόσο μόλις διαπίστωσαν ότι δεν είχε επιστρέψει στο πλοίο ειδοποίησαν το Λιμεναρχείο Κυλλήνης και έτσι ξεκίνησαν έρευνες που εξελίχθηκαν σε θρίλερ αφού όλα ήταν ανοιχτά.

Στο μεταξύ στην Κυλλήνη είχε φτάσει η σύζυγός του, ενώ μετά από αρκετές ώρες αναζήτησης με το Λιμεναρχείο Κατακόλου, το Λ.Τ. Κυλλήνης και την Αστυνομία να “χτενίζουν” την περιοχή, εντοπίστηκε το αυτοκίνητό του ένα μπορντό Seat Ibiza στην περιοχή της παραλίας “Πετρέλαια” στο Κάστρο Κυλλήνης. O 43χρονος αξιωματικός βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο αναίσθητος αλλά εν ζωή. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και ξεκίνησε η μεταφορά του στο Κ.Υ. Γαστούνης. Εκεί, λίγη ώρα αργότερα ο άτυχος 43χρονος Γ.Δ., άφησε την τελευταία του πνοή, χωρίς τα αίτια του θανάτου του να έχουν διευκρινιστεί. Αυτά θα προσδιοριστούν κατά τη νεκροψία-νεκροτομή που θα γίνει. Προανάκριση διενεργεί το Λ.Τ. Κυλλήνης και το Λιμεναρχείο Κατακόλου.

Η «ΗΜΕΡΑ» εκφράζει στη σύζυγό του, τα τρία παιδιά και τους οικείους του τα θερμά της συλλυπητήρια!Τελευταία άρθρα