ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ | Η εξυπηρέτηση του κοινού τα αυξάνει καθημερινά

Ολοένα και περισσότερο αυξάνονται όσο προχωρά το καλοκαίρι τα δρομολόγια που εκτελούν από και προς τις τουριστικές περιοχές του νησιού τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες ντόπιων και επισκεπτών.
Ήδη έχουν πυκνώσει οι ανταποκρίσεις το Τσιλιβή, το Λαγανά, το Καλαμάκι, το Αργάσι, τις Αλυκές, το Πόρτο Ρώμα, ενώ υπάρχει και δρομολόγιο για τα ορεινά (Αναφωνήτρια-Μαριές-Βολίμες). Ειδικότερα, σε ότι αφορά στο Βασιλικό, ικανοποιήθηκε ένα πάγιο αίτημα τους Συλλόγου Επιχειρηματιών με τη διοίκηση του ΚΤΕΛ, όχι απλά βελτιώνει, αλλά να πολλαπλασιάζει τα δρομολόγια, αποκτώντας πια ένα ακόμα τουριστικό θέρετρο, αστική συγκοινωνία.
Αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στην διαδικτυακή ενημέρωση και το υλικό που υπάρχει στα τουριστικά καταλύματα και επιχειρήσεις. Επίσης, στη συχνότητα των δρομολογίων και τις χαμηλές τιμές των εισιτηρίων.
Εξάλλου, η πολύχρονη παρουσία του ΚΤΕΛ και ο επαγγελματισμός της Διοίκησης και των οδηγών, δίνουν τις ανάλογες εγγυήσεις. Πολύ καλά λεωφορεία, καθαρά, με ίντερνετ, τηλεόραση και κάθε τι που κάνει το ταξίδι όσο γίνεται πιο άνετο. Αυτά μαζί με την ευγένεια και τη καλή διάθεση εξυπηρέτησης όλου του προσωπικού δημιουργούν ένα αίσθημα άνεσης και ασφάλειας. Άλλωστε κατά καιρούς παρέχεται η δυνατότητα στο επιβατικό κοινό να ταξιδεύει με εκπτώσεις από και προς την Αθήνα αρκεί το εισιτήριό τους να είναι μετ΄ επιστροφής. Δεν είναι η πρώτη φορά που βγαίνει προς τα έξω ο κοινωνικός χαρακτήρας του, αφού και στο πρόσφατο παρελθόν οι τιμές των εισιτηρίων κινήθηκαν πτωτικά για ειδικές κατηγορίες όπως οι εκπαιδευτικοί, οι φοιτητές και οι ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.