Κατερίνα Τρούσα Φιορεντίνου: «Κάθε εκδήλωση που μου έχουν εμπιστευθεί να διοργανώσω, σε οποιονδήποτε τομέα, πρέπει να αγγίζει την τελειότητα»

Ένα μικρό ιστορικό για τη δουλειά σας. Πως ασχοληθήκατε με αυτή;
Εντελώς τυχαία …αν σκεφτείτε ότι είχα περάσει στη σχολή Οδοντοτεχνικής …γνώρισα όμως το σύζυγο μου ,που είχε ήδη τη συγκεκριμένη επιχείρηση και τελικά ασχολήθηκα με το ανθοπωλείο, τη διοργάνωση εκδηλώσεων στη συνέχεια και με το catering και την ενοικίαση εξοπλισμού δεξιώσεων τα τελευταία χρόνια … Είναι μια δουλειά πολύ ενδιαφέρουσα και δημιουργική που σου δίνει τη δυνατότητα να κινηθείς σε αρκετά μεγάλο εύρος υπηρεσιών προς τους πελάτες . Ασχολούμαι με το συγκεκριμένο επάγγελμα 20 χρόνια τώρα ,προσπαθώντας πάντα το FIORENTINOSflowers να προσφέρει στον πελάτη την απολυτή σιγουριά ότι μπορεί να μας εμπιστευτεί για τις σημαντικές στιγμές της ζωής του ,το γάμο του η τη βάπτιση του παιδιού του, αναλαμβάνοντας τη διοργάνωση ,τη διακόσμηση,τον ανθοστολισμό, τη δεξίωση ενοικιάζοντας τον εξοπλισμό μας και φυσικά προτείνοντάς του και μενού σε συνεργασία με έμπειρους συνεργάτες κι έχοντας πάντα την απόλυτη ευθύνη για την ολοκλήρωση της εκδήλωσης με απόλυτη επιτυχία και συνέπεια.

Πόσο δύσκολο είναι να συνδυάζει η γυναίκα σήμερα το επάγγελμα με τις οικογενειακές της υποχρεώσεις;
Σε όλα τα επαγγέλματα, ισχύει το ίδιο για μια γυναίκα ….είναι δύσκολο …πολύ δύσκολα μια γυναίκα επιχειρηματίας -εργαζομένη καταφέρνει να είναι πολύ καλή σε όλα ,πρέπει να είναι σωστή επιχειρηματίας-μητέρα-σύζυγος-γυναίκα ….Ξέρουμε όλες ότι αυτό απαιτεί πολύ κόπο και θυσίες και φυσικά πολλές φορές μικρά και μεγάλα πράγματα , ασήμαντες και σημαντικές στιγμές θυσιάζονται στο βωμό του επαγγέλματος γιατί εκεί απαιτείται η απόλυτη συνέπεια και απέναντι στον πελάτη και απέναντι σε αυτό που εμείς έχουμε δημιουργήσει και καταφέρει ..

Ποιες οι δυσκολίες του επαγγέλματός σας;
Οι δυσκολίες αρκετές …να εξελισσόμαστε και να ακολουθούμε τις τάσεις που συνεχώς αλλάζουν , να κατανοούμε το στυλ του πελάτη , να ικανοποιούμε τον πελάτη, να δημιουργούμε συνεχώς νέα πράγματα, νέες ιδέες και κάθε φορά τα πάντα να είναι μοναδικά γιατί για τον καθένα από εμάς οι σημαντικές στιγμές στη ζωή μας είναι μοναδικές …. Η μεγαλύτερη μου δυσκολία είναι το προσωπικό μου στοίχημα …ποιο είναι αυτό ??? κάθε εκδήλωση που μου έχουν εμπιστευτεί να διοργανώσω, σε οποιοδήποτε τομέα , πρέπει να αγγίζει την τελειότητα … μου έχουν εμπιστευτεί ότι πιο σημαντικό στη ζωή τους κι εγώ εκεί πρέπει να τα καταφέρω …Το μεγαλύτερο άγχος μου …? η επομένη μέρα …

Θέματα που ίσως σας ενδιαφέρουν