Ένα μικρό ιστορικό για τη δουλειά σας. Πως ασχοληθήκατε με αυτή;
Ασχολούμαι στο χώρο αυτό 17 χρόνια τώρα. Μεγάλωσα με τις μυρωδιές του φρεσκοψημένου ψωμιού και όλων των άλλων αρτοποιημάτων.
Επομένως η ενασχόλησή μου με αυτό το επάγγελμα ήρθε τόσο φυσικά και τώρα βρίσκομαι
στο δικό μου μικρό μου καινούργιο παράδεισο.
Πόσο δύσκολο είναι να συνδυάζει η γυναίκα σήμερα το επάγγελμα με τις οικογενειακές της υποχρεώσεις;
Η γυναίκα για να συνδυάσει και τα δύο πρέπει να καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες. Πρόσφατα έγινα μαμά και αυτό μου έδωσε τη δύναμη να συνεχίσω αυτό τον καθημερινό αγώνα με ακόμα μεγαλύτερο πάθος και αγάπη.
Ποιες οι δυσκολίες του επαγγέλματός σας;
Στο δικό μας κλάδο που έχει να κάνει με το φαγητό, παίζει ρόλο η ποιότητα καθώς και το να είναι φρέσκο τα προϊόν. Αυτό είναι και το στοίχημά μας.
Βεβαίως και η κρίση έχει χτυπήσει και την δική μας πόρτα. Τα έξοδα τα καθημερινά είναι πλέον πολλά για να διατηρούμε την ποιότητα που θέλουμε. Εμείς πάντως είμαστε ικανοποιημένοι από την στήριξη του κόσμου στους οποίους οφείλουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ».