ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ | Οι ομορφιές του νησιού “μαγεύουν” τους επισκέπτες

Σίγουρα τα προβλήματα ποτέ δεν εγκαταλείπουν έναν τόπο. Πάντα θα υπάρχουν και θα μας απασχολούν. Όμως στο ξακουστό νησί μας υπάρχουν και πολλά θετικά που μπορούν να μας κάνουν υπερήφανους και ξεχωριστούς. Κάθε καλοκαίρι η Ζάκυνθος «πνίγεται» από τουρίστες και η φετινή χρονιά δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα, αφού ήδη πολλοί έχουν κάνει την εμφάνιση τους στις παραλίες μας και κάνουν εκδρομές βλέποντας τις ομορφιές μας. Από το Ναυάγιο, τις Γαλάζιες Σπηλιές, μέχρι το Μαραθωνήσι και τον Μακρυγιαλό, οι τοποθεσίες γνωστές και άγνωστες είναι αμέτρητες για όσους θέλουν να επισκεφτούν το «Φιόρο του Λεβάντε».
Φυσικά οι ντόπιοι επισημαίνουν ότι η Ζάκυνθος είναι ένα φιλόξενο νησί για τους ξένους και τους προσκαλούν να έρθου να δουν τις ομορφιές του τόπου και να κάνουν μπάνιο στις όμορφες θάλασσες μας. Ήδη οι εκτιμήσεις για την φετινή τουριστική περίοδο είναι πολύ καλές και αναμένονται να έρθουν πολλοί περισσότεροι επισκέπτες στο νησί μας. Μάλιστα αρκετά ξενοδοχεία έχουν πολύ κόσμο ήδη στα δωμάτια τους και όλοι ελπίζουν να συνεχιστεί αυτό και το υπόλοιπο καλοκαίρι. Αυτό που είναι πιο βασικό για όλους είναι να υπάρχει ευχάριστη διάθεση για τη φετινή τουριστική σεζόν, που έχει ξεκινήσει με καλούς οιωνούς. Πάντως από τη μεριά τους και οι ίδιοι οι επισκέπτες μας καλούν όλους να έρθουν στη Ζάκυνθο και να περάσουν όμορφα τις διακοπές τους.

ΑΠΟΨΕΙΣ…

ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΑΛΗΝΟΣ
“Απολαύσαμε την ωραία φύση, τα παραδοσιακά προϊόντα, τα μουσεία, την περιοχή της χελώνας. Είχε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα. Γυρίσαμε όλο το νησί και είμαστε εντυπωσιασμένοι με ότι είδαμε. Είναι η πρώτη μας επίσκεψη στη Ζάκυνθο και θα προσπαθήσουμε να ξανάρθουμε και θα συστήσουμε και σε φίλους να έρθουν”

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑΚΗΣ
“Γενικά είναι κάτι μοναδικό να έρθει κάποιος στη Ζάκυνθος ξεκινώντας από τους ανθρώπους. Είναι ένας συνδυασμός που θα ευχαριστήσει τους επισκέπτες και θα μείνουν ικανοποιημένοι για την επιλογή τους. Το νησί έχει πολλά μέρη που είναι συνήθως ανεξερεύνητα. Συνάμα είναι και πολύ όμορφα”

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΗ
“Έχουμε πολλά μέρη να δει ο κόσμος αλλά και πολύ διασκέδαση. Φυσικά υπάρχουν και πιο φημισμένα. Εξαιτίας αυτού που έχει δημιουργηθεί σε όλη την Ευρώπη θεωρώ ότι όσοι θέλουν να κάνουν διακοπές έρχονται στην Ελλάδα και την Ισπανία. Πέρα από τα άλλα είμαστε και ένας ασφαλής προορισμός”