ΑΠΟ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ | Η αεροπορική μας σύνδεση με Μπάρι, Νάπολη και Βερόνα

Τώρα, Τώρα έφθασε των εταιρειών η ώρα, θα μπορούσε να είναι το καλύτερο σλόγκαν για τη δυναμική προσγείωση πτήσεων από πόλεις της Ιταλίας στο αεροδρόμιο το φετινό καλοκαίρι.
Δυναμική αναμένεται να είναι η παρουσία της Mistral Air προς τη Ζάκυνθο. Οι πτήσεις θα συμβάλλουν στην ενίσχυση από την Ιταλική αγορά και δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι στη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε η οποιαδήποτε πρωτοβουλία των αεροπορικών εταιριών είναι πολύ σημαντική για την τοπική οικονομία. Τα δρομολόγιά της αναμένεται να ξεκινήσουν στις 18 Ιουνίου από το Μπάρι και τη Νάπολη με δυο πτήσεις εβδομαδιαίως έως τις 24 Σεπτεμβρίου. Παράλληλα, από τις 28 Ιουνίου έως τις 6 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί μία πτήση από τη Βερόνα.
Οι πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν πόλεις που μέχρι πρότινος δεν μας είχαν στο προγραμματισμό τους είναι παραπάνω από βέβαιο ότι αξιολογούνται θετικά. Οι Ιταλοί ενισχύουν την οικονομία του Νότου, κόντρα στις επιταγές και τα μνημόνια που μας επιβάλλουν οι Βόρειοι. Μετά από μια δύσκολη χρονιά που αν κάτι στήριξε την τοπική αγορά και οικονομία.
Η φετινή χρονιά αναμένεται να είναι μία χρονιά ρεκόρ στις αφίξεις τουριστών, αλλά υπό τις προϋποθέσεις που βάζει ο επιχειρηματικός κόσμος, δηλαδή την πολιτική σταθερότητα, τις φυσιολογικές ροές προσφύγων και την έγκαιρη ολοκλήρωση της συμφωνίας με τους εταίρους. Υπενθυμίζεται πως πέρυσι η χρονιά έκλεισε με αύξηση στις αφίξεις τόσο για τη Ζάκυνθο όσο και για το σύνολο των ελληνικών προορισμών καθώς τα στατιστικά στοιχεία έδειξαν αύξηση στις διεθνείς αφίξεις.

φωτο: Zoover