ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΔΟΞΑΣ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ | Σεμινάριο υψηλού επιπέδου

Με ξεχωριστούς ομιλητές και ιδιαίτερο πρόγραμμα η ακαδημία της Δόξας Πηγαδακίων σε συνεργασία με το συναδελφικό σωματείο του Άγιου Λέοντα θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 21 Μαΐου σεμινάριο που έχει αντικείμενο την Ημερίδα Αθλητισμού. Σε αυτό θα είναι καλεσμένοι γνωστοί προπονητές τμημάτων υποδομής της χώρα μας, αφού θα βρεθούν στο νησί μας ο πρώην πρωταθλητής Ελλάδας και επί σειρά ετών άσος του Ολυμπιακού Γιώργος Αμανατίδης που είναι Υπεύθυνος του τμήματος scouting των «ερυθρόλευκων, ο Άγγελος Ζαζόπουλος που είναι προπονητής της Κ17 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Εκπαιδευτής και Καθηγητής Διαιτησίας της ΕΠΟ Μάνθος Χρυσόστομος και ο Νικόλαος Κομούτος που είναι Επίκουρος Καθηγητής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Επίσης στο σεμινάριο θα μιλήσει και ο Ανδρέας Γκούσκος που είναι Τεχνικός Υπεύθυνος της Δόξας Πηγαδακίων αλλά και προπονητής του Άγιου Λέοντα.
Η Ημερίδα Αθλητισμού που θα ξεκινήσει στις 09.30 το πρωί θα πραγματοποιήσει στο Πολιτιστικό Κέντρο Σαρακηνάδου, ενώ έχουν προσκληθεί και οι αρχές του νησιού μας να δώσουν το παρών στο σεμινάριο και να δώσουν τον δικό τους χαιρετισμό στην πρωτοβουλία που γίνεται.
Να πούμε επίσης ότι μετά την ημερίδα, θα πραγματοποιηθεί πρακτική εφαρμογή προπόνησης σε υποομάδες από τον κ. Άγγελο Ζαζόπουλο στο γήπεδο του Μαχαιράδου. Το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν όσοι προπονητές ή αθλητικοί φορείς σωματείων το επιθυμούν.


Προγραμματίζεται και άλλη Ημερίδα με λαμπερά ονόματα

Ήδη έχει προγραμματιστεί και δεύτερο σκέλος σεμιναρίου στο νησί μας, με τους καλεσμένους και εκεί να είναι ξεχωριστή, αφού θα παρευρεθεί η Ολυμπιονίκης το 1992 στη Βαρκελώνη στα 100 μέτρα γυναικών Βούλα Πατουλίδη, ο Ομοσπονδιακός προπονητής ποδοσφαίρου Αντώνης Πριονάς, ο προπονητής ομάδας γυναικών Α’ Εθνικής Γιώργος Λουλές και ο Γκιγιέρμο Φαρία που είναι συνεργάτης ομάδων του Κόπα Λιμπερταδόρες. Το σεμινάριο που θα έχει και πάλι την ονομασία «Ημερίδα Αθλητισμού» και θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουνίου. Για τους διοργανωτές σκοπός είναι να βοηθηθούν περισσότερο οι προπονητές και οι άνθρωποι που δραστηριοποιούνται αθλητικά στο νησί μας για να μπορέσουν να μεταφέρουν στα νεαρά παιδιά γνώσεις και εμπειρίες που θα χρειαστούν στο μέλλον.