ΔΟΞΑ ΛΙΘΑΚΙΑΣ | Αδελφοποιείται με Ολλανδικό σύλλογο

Μια μικρή γιορτή ετοιμάζει ο σύλλογος της Δόξας Λιθακιάς ο οποίος μάλιστα προχωράει σε αδελφοποίηση με τον Ολλανδικό σύλλογο RKSV Volkel , ενώ θα δώσει και φιλικό παιχνίδι με την ομάδα την Κυριακή σε μια ημέρα γιορτής.
Συγκεκριμένα θα παίξουν φιλικό αγώνα οι άνδρες και οι βετεράνοι της Δόξας με την Ολλανδική ομάδα, ενώ στη συνέχεια θα στηθεί μια μικρή γιορτή στο Δημοτικό Γήπεδο της Λιθακιάς, στην οποία θα δώσουν το παρών και χορευτικά συγκροτήματα.
Να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη γιορτινή ημέρα, διοργανώνεται από κοινού από τον Αθλητικό Όμιλο Δόξας Λιθακιάς, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λιθακιάς και τους Παλαίμαχους της ομάδας.
Φυσικά θα υπάρξουν και ειδικές βραβεύσεις από τους διοργανωτές για τους καλεσμένους τους από την Ολλανδία, ενώ από την RKSV Volkel θα φέρουν και από τη μεριά τους μερικά δώρα (όπως δίχτυα και μπάλες) για το σωματείο.
Η ομάδα της Δόξας Λιθακιάς δεσμεύτηκε και αυτή από την μεριά της να ταξιδέψει σε βάθος χρόνου στην Ολλανδία στο πλαίσιο της αδελφοποίησης των δυο σωματείων και να συνεχίσει την πολύ καλή σχέση που δημιουργείται ανάμεσα στις ομάδες.